Comentariile membrilor:

 =  lucrurile bune se întîmplă celor ce nu așteaptă nimic
Costin Tanasescu Stefanesti
[25.Jan.16 12:20]
Ești un poet bogat. Am remarcat plusul acestui text care vine din sinceritatea discursului liric. Sunt câteva versuri excepționale. Nu le amintesc pentru că sunt evidente. Nu sunt adeptul textelor stufoase însă tu reușești să menții tensiunea la un nivel care îl face pe receptor să nu renunțe. Depinde ce înțelegem prin "lucrurile bune". :) De exemplu o vindecare vine mult mai ușor după o rugăciune pornită din adâncul inimii. M-ai provocat pentru că ai reușit să-(ți) pui întrebările (cine suntem și încotro) dintr-o perspectivă deosebită. Zi bună!

 =  Impresie
Oancea Sorin
[25.Jan.16 18:00]
poemul ăsta e o cronică "rococo" despre un text punk minimalist. remarcabil finalul și tensiunea dozată în ultimele versuri. parcă totuși e dinamită de metafore și stări. Succes

 =  re
emilian valeriu pal
[26.Jan.16 08:46]
Va multumesc frumos de lectura, interpretare si semne.

 =  Poezie specifica si speciala
razvan rachieriu
[26.Jan.16 09:47]
„Cei ce știu să aștepte”, își fac din răbdare crez și rost existențial, au ambiția de a crede în împlinirea dorințelor și pentru asta își fac din timp un prieten, iar „lucrurile bune se întâmplă celor ce nu așteaptă nimic”, căci Dumnezeu „le dă pe toate”, ne oferă totul, însă oamenii nu au clarviziunea de a le face vizibile, de a le insera în concret și cotidian.
Poezia ta e specifică și specială, are o frumusețe inefabilă, îmbinând confesiunea cu religia și cu reflecțiile.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !