Comentariile membrilor:

+ nu,
Ottilia Ardeleanu
[27.Dec.15 15:34]
nu e la mine, dar m-ai bucurat la Maxim cu aceste texte umoristice. și cred că la masa de Crăciun mi-au mers foarte bine. prefer iutele amarului, așa încât te felicit pentru "meniul" ales!

 =  și din nou bune...
Ion Cuzuioc
[27.Dec.15 16:17]
Înțelepte gânduri transpuse cu sarcasm și umor fin în tristihul poemelor! Felicitări, Dane pentru ingeniozitate maiestuoasă! Rup și eu o steluță de pe cer și ți-o prind la Haiku-urile din pagină!

 =  Re: Otilia, Ion
Dan Norea
[27.Dec.15 19:57]
Ottlia, mă bucur că ți-au plăcut la Maxim! Mulțumesc pentru vizită, aprecieri și steluță!

Ioane, îți mulțumesc și ție pentru vorbele frumoase! Tu le știai cam pe toate din concursul săptămânal, dar grupate aici văd că îți plac mault decât fiecare în parte.

Sărbători fericite amândurora!


 =  Impresie
Oancea Sorin
[27.Dec.15 20:44]
dragi formulări doar că personal am un dinte cu oricine pretinde haiku sau senryu în altă limbă decât japoneză
curge spiritul prin formulările dumneavoastră zicelea-și maxime.

 =  Re: Impresie
Dan Norea
[28.Dec.15 09:28]
Domnule Sorin Oancea, după aceeași logică ar trebui ca epigrame să scriem doar în limba lui Martial, sonete doar în limba lui Petrarca, eventual în limba lui Shakespeare...

Altfel, mi se pare că tristihurile mele v-au lăsat o impresie destul de bună. Vă mulțumesc pentru vizită și semn și vă mai aștept.


 =  Mei și aware. Măiestrie.
Oancea Sorin
[28.Dec.15 10:40]
Domnule Norea, departe de mine de a nega o formă fixă de poezie doar că haikul ăsta are pretenția silabelor cu simetria lor specifică în limba japoneză, restul e deja istorie și a evoluat în firea lirică a lucrurilor
Cât despre suita(ele) dumneavoastră pline de expresivitate și spirit mă simt la propriu copleșit de onoarea acestor comentarii.
Sărbători cu bine!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !