Comentariile membrilor:

+ Ștefan
Ottilia Ardeleanu
[02.Oct.15 18:13]
și imaginația lui debordantă! schimbare puternic metaforică doar omițând/ înlocuind o literă în cuvânt. și minunata cafea care transformă totul în munte, pădure, câmp, deșert și peste tot numai dragoste. poemul este în "pas alergător", dă impresia că așa trece viața.

frumos, frumos!

 =  eu doar
ștefan ciobanu
[02.Oct.15 18:18]
nu pot decat sa ma bucur ca cineva a observat omiterea si schimbarea de litera. iupiiii!
multumesc si pentru becul galben si pentru cel rosu.

 =  heretic
valentin ionut
[02.Oct.15 18:44]
Poezie buna, imaginatie ca de gamer. Cuvintele sunt potrivite aproape perfect. Rana purtata pe umar, ne intoarce figura spre iubita purtata. Raman cu bine, citind.

 =  .
Costin Tanasescu Stefanesti
[02.Oct.15 20:09]
m-a încântat ambiția poetului de a construi și de a intersecta câteva planuri pentru a crea atmosfera. poemul este oarecum ermetic, receptorul fiind nevoit să înoate în abstract poate e vorba de suprarealism, deși... deși imagistica ne aruncă un colac de salvare. am întrat în poveste fără să vreau neapărat și asta spune destul. ritmul narațiunii este unul susținut, chiar dacă ai impresia ca receptor că te întorci când mergi înainte. :) așa e în oniric. da. are o savoare deosebită în ansamblu. lucru rar întâlnit în ultima vreme. îmi place.

+ când poemul bate filmul
Adriana Lisandru
[02.Oct.15 23:10]
Un poem parabolă, un poem vizual, bogat în imagini și mai ales permițând imaginației cititorului să lucreze nestingherit, să colinde toate câmpurile sugerate.
mi-a plăcut teribil de mult, mai ales că la final „nu se închide”, ci te lasă pe tine, cititorul, să adaugi ori să te întorci și să-i descoperi noi sensuri...

Felicitări și stea! (să văd dacă îmi mai amintesc cum răsare o stea pe Agonia...)

 =  Ceasca cu cafea activeaza imaginatia
razvan rachieriu
[03.Oct.15 11:02]
Ceașca cu ''cafea'' activează imaginația dezinvoltă și poezia capătă consistența unui roman de aventuri, însă folosești cuvântul ''pervers'' ( ''cearșaf pervers'', ''frunze perverse''), căci el are conotații lubrice, lascive, depravate, parcă Fata Morgana a traversat poemul, fiindcă imaginația poetică se transformă într-un miraj : ''am făcut dragoste în mijlocul unui deșert''.
Atmosfera lirică are și o tentă stranie, din moment ce ''îndrăgostiții își întind agonic limbile spre un ultim sărut''.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !