Comentariile membrilor:

+ mi-a
Ottilia Ardeleanu
[20.Aug.15 09:18]
plăcut metamorfoza aceasta. pur și simplu m-a dus cu gândul la Iolele lui Gheorghe Petrașcu, dar, în special, la minunatele "Marine" ale lui Ion Pacea.

fapt pentru care, las un mic semn auriu.

 =  hai la munca
mihai amaradia
[20.Aug.15 13:57]
dupa umila mea parere nu e un poem care sa fie remarcat , e destul de arid in expresie, si se concentreaza asupra unei imagini construite, fabricate, ideea e una destul de puțină si chiar uneori hilară spre exemplu catargele sumetite, iar treaba cu naufragiat liber mi se are chiar un pleonasm destul de poetic. da, un naufragiat captiv , da asta era poezie. un poem slab.

 =  briză
Simion Cozmescu
[20.Aug.15 21:51]
Mulțumesc Ottilia de semnul auriu. Marea rămâne pentru mine o obsesie, reiau tema ori de câte ori simt o briză, o adiere de inspirație.

 =  dar de...
Simion Cozmescu
[20.Aug.15 21:59]
Mihai Amaradia, ce să zic..ei fi având dreptate, nu e o știință, și în nici un caz exactă, poezia. Că ți s-a părut hilară, treacă-meargă. Dar să spui că sintagma naufragiat captiv ar fi poezie, aici nu. E redundant, pleonastic poate. Când ești naufragiat, ești captiv prin definiție. Naufragiat pe o insulă, pe o scândură, într-o relație chiar...ești captiv, nu ai cum să pleci, nu depinde de tine...Naufragiat liber..nu văd cum ar fi pleonasm, poate chiar oximoron. Mi se pare o expresie subtilă, contradictorie, provocatoare, dar de, sunt subiectiv, doar e a mea. Mulțumesc de citire, comentariu.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !