Comentariile membrilor:

 =  optimistul la optimist trage
emilian valeriu pal
[30.Jun.15 18:04]
Ca veni vorba de aia 790 de kilometri, un prieten de-al meu, iconar de felul sau, mi-a pictat o icoana, cind am implinit niste ani. Ca sa marcheze momentul, pe spate a scris 18 nov. 20011. La fel ca si masina ta, prin reducere la absurd, daca as vrea vreodata sa vind icoana(care e pictata cu foita de aur) nu cred ca as gasi in veci vreun cumparator pentru ca, nu-i asa, nimeni nu vrea sa cumpere nemurirea altuia. :) Sau vidul din pahare.

 =  domnului emilian
Liviu Nanu
[30.Jun.15 23:11]
emilian îți răspunsesem într-un comentariu mai lung dar între timp am fost deconectat și mi-e prea lene să-l reiau. În esență îți spuneam că nu avem nicio șansă să vindem eu mașina și tu icoana. Eu pentru că, deși trăim într-o lume a vitezei, nimeni nu s-a arătat interesat de bolidul meu care atinge 790 km/h. Și nici tu nu prea ai șanse cu icoana decît dacă, printr-o minune, autorul ei devine celebru peste noapte. Și poate avea soarta timbrului cu Nadia la bîrnă din care lipsește bîrna, drept pentru care i-a crescut exponențial valoarea.
Ești un comentator cu experiență și un scriitor inspirat, de aceea apariția ta, fie și critică pe un text de-al meu, nu poate decît să mă onoreze
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !