Comentariile membrilor:

+ din vârf de creion...
Teodor Dume
[05.Jul.15 15:04]
felicitări premianților dar și tuturor participanților, câștigărori, de fapt, și ei, prin participare. nu mulți sunt aceia care se încumetă să lupte cu frumusețea cuvântului, cu atât mai mult cu cât acest gen este unul cu pretenții.
mulțumiri juriului și organizatorilor și nu în ultimul rând domnului Corneliu Traian Atanasiu care mereu este pe baricade.


luminez "ceaunul de tuci" dar și calea înspre celelalte.

cu sinceritate,

t. dume,ps:
liniștea lunii -
sub vreascurile ude
doarme o umbră

 =  Și lumina stelei
Corneliu Traian Atanasiu
[07.Jul.15 08:58]
vine dintr-o spițerie de soi din moment ce acela care o focalizează pe această pagină se încumetă să-i adauge și un poem valoros.

În fața unui iubitor al haiku-ului, o reverență cu mîinele împreunate. =  Laudă
Gârda Petru Ioan
[07.Jul.15 09:57]
Domnul Corneliu Traian Atanasiu, pasionat de haiku până la prăsele, este un om harnic și un dăruit.
Laud inițiativa de a scoate la iveală mai mult din eforturile domniei sale, prin postarea rezultatelor concursurilor săptămânale. Nu pentru că astfel iese la lumină și o parte din ”munca mea” (în fond, n-am decât să postez tot ce vreau), ci pentru că ”năcocelile” noastre tristihuie arată mai bine și sunt mai bogate în sensuri dacă sunt puse la un loc.
Cinste d-lui Atanasiu și colegilor strânși (virtual) în jurul domniei sale. Din efortul individual, stimulat de ideea de ”împreună”, apar uneori poeme de excepție.

 =  Am vrut să spun...
Gârda Petru Ioan
[07.Jul.15 19:06]
născocelile noastre tristihuite.

 =  Împreună
Corneliu Traian Atanasiu
[08.Jul.15 10:06]
este cuvîntul care spune cel mai bine ce înseamnă Grupul RO KU. Sîntem un grup închegat pe internet, prea puțini ne-am și văzut față-n față. Important este însă că am folosit oportunitățile pe care le asigură web-ul și am reușit să creem laolaltă acea atmosferă propice care se numește școală. Fără talentul și spiritul ludic al celor care mă ajută în ceea ce fac, lucrurile n-ar fi evoluat atît de prompt.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !