Comentariile membrilor:

+ cu tot stropul de amprentă...
enea gela
[03.Mar.15 21:41]
vezi, minunile lumii se construiesc în timp, te rotești, atenție, în cadranul pătrat al camerei( a se corecta)...într- o lume, evident, procustică și pentru că ai o formă vie, eu acord stea.

 =  ligamente
Cristina-Monica Moldoveanu
[03.Mar.15 22:13]
enea, am corectat. Mărturisesc că poezia asta avea un alt final dar...mi-a zburat pe fereastră într-un moment de oboseală. Se mai întâmplă. Apoi asta am găsit. Mulțumesc ție pentru steaua galbenă și pentru recomandare editorilor.

 =  ...
valentin ionut
[04.Mar.15 01:02]
primele 2 versuri din strofa 2 țin mai mult de tehnica[cadru în cadru, oglindă în oglindă, spre impresia de degrade] primei strofe chair dacă este schimbat...decorul[nu peiorativ!]. coborârea către final este reușită în aceeași măsură de bine, de plăcut. ultimule versuri întrerup emoția, ecoul de după încetarea lecturii, care ar fi, după un poet, chair poezia însăși.
am citit cu plăcere.
numai bine!

 =  Viata are consistenta unei carti bune sau insipide
razvan rachieriu
[04.Mar.15 10:23]
Viața are consistența unei cărți bune sau insipide, valoroase sau pline de platitudine, profunde sau superficiale, complexe sau simple, însă nu se termină niciodată, fiindcă prin avataruri sărim în altă carte, având nemurirea în esența noastră, acumulând experiență telurică, esoterică, transcendentală și divină, ceea ce ne va permite să descifrăm toate minunile lumii.
Ultimele două versuri sunt de excepție, ele mă duc cu gândul la giulgiul din Torino a lui Cristos.


 =  ...
valentin ionut
[04.Mar.15 16:52]
este clar că asta sugerează și autorul în ultimul vers, giulgiul. dar sugestia simplă nu are efect (Giulgiul din T. Hagia Sofia sau tunurile din navarone), și sfințenia, fie un strop de al ei, este mult spus despre sine, deși... nu cunosc modurile sfințeniei.
numai bine!

 =  ...
Cristina-Monica Moldoveanu
[04.Mar.15 18:30]
bună seara domnule Valentin, bună seara domnule Răzvan. Bucuroasă de cunoștință. Numai bine, Cristina
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !