Comentariile membrilor:

+ Felicitări
Adrian Suciu
[14.Nov.14 08:58]
Felicitări tuturor tinerilor poeți care au ajuns în finala Concursului Național pentru Debut în Poezie ”Traian T Coșovei”! Așteptăm Gala, Maratonul și anunțarea oficială a cîștigătorului! Succes tuturor!

+ junimea pe val
Claudia Minela Petre
[14.Nov.14 10:31]
Este mare lucru ca la început de drum să fii susținut de cineva. Am constatat că un autor, oricât de talentat ar fi, dacă nu este promovat de oameni puternici din domeniu, nu poate merge mai departe. Astfel mulți dintre tineri s-au pierdut pe drum. Am participat la multe seri literare și am fost revoltată de faptul că tinerii erau umplutura serii, citeau la sfârșit, când publicul déjà era plictisit. Atunci am decis că trebuie să fac ceva. Pe mulți dintre ei i-am adunat într-un incubator din care zboară frumos către vârful poeziei. Felicit pe toți susținătorii junimii: Adrian Suciu, Răzvan Țupa, Claudiu Komartin etc. Ei fac asta discret, din umbră. De aceea am simțit nevoia să-i felicit pentru activitatea de a promova tinerii scriitori prin diverse metode – tabere de creație, concursuri, publicații, reviste literare, interviuri etc. Traian T. Coșovei a fost unul dintre promotorii valorii liricii contemporane, un mentor despre care cei care au avut onoarea să-l cunoască și să fie îndrumați de el, vorbesc cu emoție, respect și admirație.
O altă iubitoare a tinerilor, poeta Nora Iuga, spunea despre aceștia: ,,dacă din urmă ne vin asemenea talente, apăi mie mi se pare că poezia românească chiar este salvată și poate să pășească în Europa cu fruntea sus...’’. (Nora Iuga)
O steluță pentru cei mai frumoși tineri poeți. Succes tuturor!semnează ,,cloșca”.

+ felicitări!
cezara răducu
[15.Nov.14 08:14]
o inițiativă binevenită, poetul Traian Coșovei are planuri frumoase cu poezia,
să nu-l dezamăgim!

+ Remember
Tănase Carmen
[16.Nov.14 15:39]
întâlnirea cu poezia...
bucăți rupte din sufletul poetului Traian T Coșovei lăsate la odihnă în versuri "pe prispa unei coli de hârtie".... mi-a plăcut mult momentul liric susținut de actorul Mircea Albulescu(nu pot să scriu maestrul..., zice că titulatura nu i se potrivește) cu o vitalitate de invidiat, pe care am revăzut-o și la poeta Nora Iuga...

Felicitări organizatorilor pentru desfășurarea evenimentului la care am participat cu deosebită plăcere!

Felicitări Emilian Valeriu Pal pentru reușita în acest concurs care ți-a confirmat scriitura!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !