Comentariile membrilor:

+ Super
Alexandra Negru
[18.Jun.14 12:49]
Nu am mai citit demult un poem care să-mi placă atât de mult. Fiecare strofă aduce ceva inedit, plin de substanță, cu o mulțime de cadre interesante care reușesc să țină cititorul aproape, să-l atragă în poveste.

Let it shine, merită :)

+ .
Costin Tanasescu Stefanesti
[18.Jun.14 14:25]
E atâta poezie aici cât să îmi ajungă pentru o lungă perioadă de timp. Un text caleidoscop, ce astâmpără orice foame de liric. Sunt entuziasmat de ceea ce am citit, nu pot să aleg o strofă anume, să spun despre ea că mi-a plăcut cel mai mult. Sunt niște stări elegant ascunse dar care se lasă descoperite ușor de cel care emaptizează. Fiecare are gustul ei și rămâne doar să le încerci la rând nerăbdător. Pentru că forța, eleganța și construcția versului m-au copleșit, deci nu gratuit, acord o steluță.

Felicitări.

 =  ...
Motoc Lavinia
[19.Jun.14 13:51]
Subscriu la tot ce s-a mai spus de antecomentatori, plec plina, de de toate, de inspiratie, de tristete, de lirism.

+ fain!
silviu dachin
[21.Jun.14 08:53]
yes, sir! asa repede si intelegand totul de parca as fi fost de fata, nu am mai patit de multa vreme. fain construit efectul povestii din poveste! si lumea spitalului urmand vizitatorul oriunde merge, pentru oarecare perioada de vreme. trist si... nu stiu, detasat cat sa poti scrie textul. multam!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !