Comentariile membrilor:

 =  Lumea mirifică
nicolae tomescu
[13.Apr.14 09:39]
a bălții, a acestui templu etern nu este compatibilă cu cea a calculului rece, ce ar vrea să transpună în algoritmi frumusețile înregistrate în mintea și sufletul pâmânteanului.
Păcat că Pescarul Stelar a deprins de la oameni doar un obicei dezonorant (stelarul meu fugea cu pași săltați, cu undița mea în mână!)
Felicitări pentru originalitate și realizare

 =  Servus!
Vasile Dumitru
[15.Apr.14 14:59]
Corecte ambele observații. Am vrut să fie o explicație către prietenii și cunoscuții mei care fac glume pe seama pasiunii pentru pescuit, eterna concluzie "pierdere de vreme" fiind mereu pusă pe tapet! Aceasta era și ideea, cine este "marțian", eu în lumea lor sau ei în lumea mea? Comunicarea este la fel de... imposibilă ca și in proiectul SETI. Eu spun că este loc pentru toți sub soare și niciodată nu știm ce se ascunde dincolo de vizorul căștii!
Finalul... e posibil să fie interpretabil! Așa am văzut eu, așa am tradus eu, în termeni... pământeni, în clipele de pierdere a legăturii cu realitatea cine știe câți terabiți de informație s-or fi transferat între noi? Probabil am fost de acord cu donarea "obiectului de cult", probabil am trecut într-o lume paralelă și am văzut cum Pământul va evolua într-o mirifică lume a bălților, cu pescari adunând gunoaiele de pe marginea bălților, respectând Natura...
Poate de aceea nici nu am fost surprins de gest ci de catastrofa posibilă, cine știe ce se poate întâmpla dacă se utilizează o undiță fără a rosti formula magică???
Mulțumesc pentru aprecieri, onorat!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !