Comentariile membrilor:

 =  înalta măsură a suferinței
Cătălin Al DOAMNEI
[05.Nov.13 20:48]
interesant, mereu suntem trădați, uneori și cel mai des de noi înșine, felicitări, personal aș fi optat pentru plasarea epitetului înaintea măsurii, înțelegând prin aceasta că, de fapt,nu există o măsură a trădării, nu?

 =  george si penita mirarii
Nache Mamier Angela
[07.Nov.13 13:47]
"Asculți același bucium tumultuos,
într-un geamăt de stele.
Paharul e plin.
După colț,
un Iuda își numără arginții. "
frumos final ,care reuneste un flux de senzatii ,de certitudini care ne dovedesc ca poetul a atins aici magma inspiratiei ,într-un poem care când ma încânta ,când ma "abandoneaza" unor versuri facile (voit? ),gen "potrivești penița în poziția mirării"

 =  Răspunsuri
George Pașa
[08.Nov.13 20:29]
Domnule Cătălin Al Doamnei, inițial, versul acela a fost așa cum l-ați citat dumneavoastră. Mă mai gândesc dacă nu cumva revin la acea formă, în varianta finală.

Doamnă Maier, fără îndoială că un stil mai limpede și poate mai profund este în a doua parte a textului, de la versul: "Nu este aici vreun demers ezoteric". Dar nu se poate spune că acea primă parte, bazată pe un ludic textual(izant) ar fi mai slabă. Ceea ce dați dumneavoastră drept exemplu de vers facil este total neadevărat. Este un vers inedit, nu la îndemâna oricui. Că nu e accesibil oricui e la fel de adevărat.

Treuie să mai știți că pe Agonia nu se recomandă neapărat cele mai bune texte ale unui autor, ci și acelea care pot naște comentarii de genul celui dinainte. Eu am înțeles acest lucru, deși nu o dată m-am întrebat de ce texte mai bune ale mele trec neobservate.

+ www.radioteiubesc.com ți-a pegătit o surpriză
florian stoian -silișteanu
[23.Oct.14 01:17]
este atât de plăcut să descoperi oameni frumoși să descoperi în on poetul
că de nu ar locui cu chirie în trupul distanțelor până când nu s-ar arăta omul...nici poetul nu ar avea vreme
am o surpriză pentru tine dragă frate mâine 23 octombrie adică joi, începând cu ora 21 ora româniei...numai la www.radioteiubesc.com
felicitări
paharul e plin
din poezia dumitale putem sorbi acum...frumos...frumos!

 =  Mulțumesc
George Pașa
[25.Oct.14 08:59]
Am ascultat cu interes emisiunea, dragă Floriane. A fost o surpriză plăcută, pentru care îți mulțumesc. Textul acesta e inclus în volumul pregătit pentru publicare, volum pe care sper să îl scot anul viitor. Mă bucur, de asemenea, și pentru ceilalți poeți pe care i-ai semnalat la emisiunile tale.
Succes în această inițiativă de suflet!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !