Comentariile membrilor:

 =  Un grupaj care-și merită cu prisosință premiul
neculai lunca
[09.Jul.13 08:25]

Cu ecouri, evident pentru coloratură, din Poe și Coșbuc, "maître" Gârda a pus destul de serios juriul la treabă cu buchetul său compact de poezie haioasă, pe care, cred, ar fi dorit să-l scrie mulți concurenți. Pentru că Ioan Petru Gârda
devine pe parcursul a trei materiale prezentate, analist politic, social, economic, și asta în versuri, fără a fi invitatul vreunui "talk-show". Dar aici va avea, sigur, audiență... maximă!

 =  umor? nevermore
Florin Rotaru
[09.Jul.13 11:52]
Corbi, țigani și maidanezi... Ce să-i ceri? :)
Foarte bune scrise. Mi-a plăcut în mod deosebit rondelul. Felicitări.

+ Ce-i frumos, și... mie-mi place!
ioan toderascu
[09.Jul.13 13:05]
Un grupaj de poezie umoristică remarcabil, pe o temă destul de grea.
Mi-au plăcut toate, exact în ordinea postării lor. Apreciez, în mod deosebit, radiografia situației social-politico-economice din țara noastră, de după revoluție, făcută atât de riguros în prima poezie.
Felicitări multiple, Nelu Gârda, și o stea binemeritată!

 =  Mulțumiri
Gârda Petru Ioan
[10.Jul.13 15:51]
Domnilor, mulțumesc pentru aprecieri. Sunteți corifei ai umorului, trebuie să vă cred. Până și pe Florin trebuie să-l iau în serios într-o anumită parte a intervenției sale... Rezervele pe care le aveți, dar nu le-ați exprimat din politețe, le am și eu, fiți liniștiți. Mersi de stea, Ioane. Eu nu-ți dau, că e un șpion care tot bagă strâmbe. Dau o bere la viitorul festival (din ce oferă gazdele, evident :)).

 =  Numărătoarea inversă
Chitul Grigore
[10.Jul.13 17:34]
Un grupaj foarte bun, plin de ironie și umor. Ordinea mea de preferință este: 3, 2, 1. Felicitări pentru premiul obținut !

+ Felicitări!
Vali Slavu
[16.Jul.13 12:01]
Toate trei poeziile sunt foarte reușite. Au umor, sunt construite „ca la carte”, ai atins diverse aspecte legate de tema impusă. După cum a început „La granița Shengen”, credeam că e o parodie după „El-Zorab”. Chiar dacă prima poezie e mai elaborată, nu mustește de umor, la fel ca următoarele. Efectul asupra cititorului nu este pe măsura construcției. Sunt de acord cu ordinea de preferință exprimată de Grigore.

Te felicit!

 =  Mersi
Gârda Petru Ioan
[17.Jul.13 17:13]
Vali, ai dreptate, prima nu are umor pe parcurs, nici n-am vrut așa ceva, am mers pe răsturnarea totală de la sfârșit. Mulțumesc pentru steluță.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !