Comentariile membrilor:

 =  Fabulă...fabuloasă
neculai lunca
[11.Jun.13 19:22]
Fabula chirurgiei plastice ar merita să fie inclusă în ediția a doua, adăugită, de fabulă contemporană, care va apărea sub îngrijirea domnului Nicu Stancu. Prima ediție, apărută în urmă cu trei săptămâni, e pe cale de epuizare, dar va fi loc suficient în cea viitoare. Scrie fabule și trimite-le în timp util.

 =  Re: Fabulă... fabuloasă
Vali Slavu
[12.Jun.13 14:06]
Să înțeleg că acea antologie este atât de valoroasă încât celelalte două fabule n-ar merita să fie cuprinse acolo? :) Apropo, cine face selecția? De scris, scriu numai pentru concursuri, pentru că programul meu este extrem de încărcat. Și cronica festivalului de la Alba va apărea cu întârziere, deoarece am treburi care nu pot fi amânate (serbarea de sfârșit de an, întâlnirea de 25 de ani).

 =  Păzea!...Vin fabuliștii (...stele) !
Ion Cuzuioc
[12.Jun.13 16:21]
Ingenioase! Le-am citit cu plăcere! Aș reveni la versul 2 din strofa a treia a primei fabule(greierașului... chiar de-i mic, tot poate fi...mișel, mai melodios, părerea mea).În versurile 3-4, strofa a patra, prima fabulă se repetă: mă voi...mă voi...Ce zici? Frumos jocul buzelor!Felicitări!Cu amiciție Ion CUZUIOC!

 =  Re: Păzea!...Vin fabuliștii
Vali Slavu
[12.Jun.13 19:02]
Cred că e o neînțelegere la prima sugestie. Înjurătura o roagă pe gură să nu dea crezare creierului cel mișel (zice ea). Nu e niciun greieraș pe acolo. Referitor la a doua sugestie, desigur că sunt multe posibilități de a evita acea repetiție (ex. Că o să mă-ntorc îndată). Nu mi s-a părut supărătoare, dar, acum, că m-ai atenționat, mă gândesc că e.
Mulțumesc!

 =  fabuliștii meditează...
Ion Cuzuioc
[12.Jun.13 19:37]
...Și mai bine, creierul mic la om, și nu numai, este creierașul (cerebelul),care ne mai duce-n ispită câteodată.Din punct de vedere medical, creierașul poate activa mișelește. Expresia: are ce are cu cerebelul de se poartă așa ( coordonarea mișcărilor etc.)Mai gândește-te, mai consultă unele dicționare, părerea mea. Cu înțelegere I.C.

 =  Re: fabuliștii meditează...
Vali Slavu
[12.Jun.13 19:59]
Nu e cazul să consult dicționare, din moment ce un distins medic m-a convins cum e cu creierașul. Voi modifica astfel: Creierașului mișel. Aici, însă, las textele așa cum le-am trimis la concurs. Ideea e că, în prima intervenție ai amintit de greieraș (probabil, greșeală de tastare).

 =  Felicitări!
Gârda Petru Ioan
[12.Jun.13 20:28]
Preferata mea e a treia. Și celelete sunt lucrate și pilduitoare. A doua e pentru copilașii tăi de la școală. Mâine poimâine le scrii o carte întreagă. Și dac-ai ști ce șerpișori crești la sân(i) :)

 =  ...PERFECȚIUNE!
Ion Cuzuioc
[10.Dec.18 14:27]
Încetul cu încetul ne apropiem de o carte cu fabule valoroase și colegii medici o vor citi cu plăcere, căci, cine ca cine, dar ei au simțul umorului și se pricep și la fabule, mai ales când este vorba de logistică, terminologie, fiziologie, anatomie,acțiune, corectitudine etc., fără de care fabula nu poate exista. De aia am și venit cu sugestia, părerea respectivă. Cu sănătate și noroc Ion CUZUIOC!

 =  Re - Felicitări!
Vali Slavu
[21.Jun.13 12:05]
GPI, într-adevăr, la a treia am muncit cel mai mult, fiind în amfibrah. Dar eu sunt mai mulțumită de prima, pentru că are niște personaje mai atipice.
Ion Cuzuioc, deja mi-a încolțit în minte o idee de fabulă inspirată din lumea medicală. În vacanță o voi scrie.
Vă mulțumesc pentru trecere și vă doresc o zi răcoroasă!

 =  Felicitări !
Chitul Grigore
[22.Jun.13 16:25]
Fabula “ Operații estetice “ este, dupa părerea mea, antologică. Un premiu binemeritat pentru un grupaj foarte bun !

 =  Grigore,
Vali Slavu
[24.Jun.13 19:07]
trebuie să recunosc că îmi place părerea ta! :)
Îți mulțumesc!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !