Comentariile membrilor:

+ Felicitări tuturor!
Gârda Petru Ioan
[15.May.13 19:40]
Un reportaj amplu, cu ilustrații frumoase și bine plasate. Multă lume "de-a noastră" pusă în evidență prin premii și fotografii.
Regret că n-am putut participa în acest an, reținut fiind la Cluj cu treburi oarecum similare, dar n-au intrat anii în sac.
Felicitări, Vali, pentru premii și pentru reportaj!

 =  Bravo!
Florentina-Loredana Dalian
[15.May.13 19:52]
Din nou domnul Sălcuțan nu s-a dezmințit, dovedind calități remarcabile de organizator. Felicitări Domniei Sale, premianților (aproape pe toți îi cunosc și am așa o bucurie când aflu de premiile obținute, de parcă le-aș fi luat eu), juriului și ție, Vali, o dată în plus, pentru efortul de a prezenta evenimentul și de a-l ilustra cât mai concludent. Ce bine că, deși vremuri de criză (părând a nu se mai termina), umorul (cultura, în general), rămâne... în priză.

+ talent și dăruire
Ion Diviza
[16.May.13 08:47]
Ca să scrii un reportaj atât de complet, documentat și bogat în detalii, trebuie timp nu șagă. Și cum știu din prima sursă că autoarea nu prea dispune de multe clipe de respiro, pot numai s-o invidiez pentru talentul, hărnicia și operativitatea cu care a realizat acest text, cu poze frumoase și chiar plăcute pentru cei din ele. :)
Încă o dată felicitări, Vali Slavu, pentru premiile obținute, dar și pentru textul de mai sus.

+ Din nou, agoniștii
Rodean Stefan-Cornel
[16.May.13 09:52]
Mulțumim Vali pentru informarea promptă, pentru rigoarea sistematizării celor comunicate prin acest material și pentru ilustrarea optimă cu imagini a celor relatate.
Nu se poate să nu remarcăm prezența Agoniei pe toate podiumurile de premiere, atât la Concursul "Mircea Trifu" (jumătate din premianți, 3 din 6), cât și la Concursul din cadrul Festivalului "Cât e Buzăul de Mare" (aproape jumătate din numărul premiilor, 3 din 8) și la Premiile UER (2 din 11).
Felicitări Vali, felicitări Agonia!
Cornel

 =  cu aleasă prețuire!...........
Ion Cuzuioc
[16.May.13 13:34]
Distinsă Doamnă Vali Slavu, mulțumim mult pentru bucuriile pe care ni le aduci și prin intermediul Agoniei. Atunci când participanții la Festival se mai odihneau, dumneata alergai cu aparatul în mână ca să surprinzi cele mai importante momente din Viața Epigramatică, mai mult, făceai și unele notițe, ca să-ți fie mai bogat materialul în cauză! Dacă s-ar decerna și un Premiu pentru cea mai bună reflectare a Festivalurilor Naționale de Epigramă (poate e cazul să propunem și acest premiu?, la sigur, c-ai fi unul(una) din pretendenți(te)! Felicitări! Cu sănătate, lumină, pace sufletească și noroc agonistul Ion Cuzuioc!

+ Parcă aș fi fost acolo
Dan Norea
[18.May.13 09:12]
Vali, regretul de a nu fi fost prezent la Buzău s-a mai estompat puțin, citindu-ți cronica. Ai reușit o cronică bogată în detalii, redând în proză și în imagini atmosfera, întâmplările și personajele.
Mă bucură ascensiunea agoniștilor care deja constituie un club aparte cu deviza "Niciun podium fără agoniști!" Felicitări tuturor premianților!
Felicitări și mulțumiri și ție, pentru cronica de față!
Și nu în ultimul rând, cu oarecare întârziere, LA MULȚI ANI!

 =  Vă mulțumesc
Vali Slavu
[18.May.13 09:22]
tuturor pentru aprecieri!
Se cuvine să precizez că nu toate fotografiile îmi aparțin. Fotografia de grup e primită de la domnul Cuțulencu, iar cea din beci e de la Cătălina.
A fost un festival reușit, iar prezența unor scriitori de prestigiu i-a dat un plus de valoare. Vreau să menționez că, la masă, stând alături de dumnealor, m-am simțit la ca un cenaclu literar.

Nelu Gârda, mi-am amintit că, pe 11 mai, a fost premierea la „Interludis”. Ar trebui să ne spui și nouă cum a fost, măcar să știm, dacă tot am transpirat jurizându-ne între noi. :)


 =  Da
Chitul Grigore
[18.May.13 18:27]
O cronica scrisă exemplar, cu poze edificatoare. Felicitări Vali !
Felicitări tuturor agoniștilor pentru excelentele rezultate obținute !

 =  Daaa!
Vali Slavu
[23.May.13 18:39]
Mulțumesc, Grigore, și pentru aprecierea cronicii, și pentru felicitările adresate "agoniștilor"!
:)

 =  constată moș Mitru
milos petru
[08.Jun.13 19:14]
După-amiază, în Sala de festivități a Primăriei Buzău, a avut loc deschiderea oficială a festivalului. La prezidiu, s-au aflat domnii Viorel Pietrăreanu (directorul Casei de Cultură), George Corbu (președinte al U.E.R.), Mihai Sălcuțan (vicepreședinte al U.E.R., președinte al Cenaclului Umoriștilor Buzoieni), prof. Theodor Codreanu, Petre Gigea-Gorun (vicepreședinte al U.E.R.), dr. Elis Râpeanu și epigramistul George Zarafu
V.S.

La Festival ca-n alte dăți,
A fost mulțime de turiști,
Vreo două-patru somități,
Și unu-doi epigramiști.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !