Comentariile membrilor:

 =  .
Leonard Ancuta
[08.Apr.13 14:47]
ca text experiment e bun. adica se simte lucratura, urzeala diferita fata de banalitatile publicate pe agonia, insa mie tot imi aduce un lips. lipsul ca nu-mi ofera satisfactie dramatica, lipsul ca acolo undeva in final te deconstruiesti si intri in clisee suprarealiste de tipul aceasta nu este o pipa, adica aceasta nu e o poezie. asta pe de o parte. pe de alta parte e apropierea de alt obiect suprarealist, being john malkovich, si dintr-o data incarcatura personala pare destul de firava fata de cea imprumutata.

+ comentariu
ștefan ciobanu
[08.Apr.13 15:10]
finalul strica absolut tot. este grotesc de slab si nu spune nimic, de la primele cuvinte intuiesc unde bati si zau daca merg mai departe. ce mai, explici frumusetea versurilor.
singurul minus(-)
cand spui bolovan, imaginea de prea greu se formeaza, deci precizarea prea greu, este inutila
apoi continuarea este buna, jocul sinusoidal in mintea lui hugo, cand glonte cand tu, este bine regizata.
finalul este potrivit, am si vazut sentimentul dat de mizerabilii, copilaria zbuciumata si complicata, trairile romantice din decor. aici ai sugerat, si pe mine m-ai castigat.

leonard, desigur, cand spui ca se simte lucratura, urzeala diferita fata de banalitatile publicate pe agonia incluzi si poezia ta. nu de alta, dar a devenit asa un cliseu sa apreciezi pe agonia o poezie (uneori in mod fals, desigur) stergand din poignet cu buretele nonsalant creatiile colegilor, frustrat probabil ca 10 texte de-ale tale raman necomentate, incat nu mai deosebesc cliseul din poezie de cliseul din comentarii.
nu apar pe nimeni, nu sunt avocatul nimanui, doar cer ceva mai multa diplomatie (am de la cine, esti totusi Leonard Ancuta, nu unul nou venit care vrea sa dea din manute sa fie vazut de avioane), si un pic de respect pentru colectivul de aici.

 =  da
adrian pop
[08.Apr.13 15:49]
vă dau dreptate, cu ultima parte. va fi scoasă.
ție, ștefane, îți dau dreptate și cu bolovanul, de la început am simțit că nu-i ok, dar l-am lăsat acolo pentru că nu am altă variantă, deocamdată.

 =  că a citi
Ottilia Ardeleanu
[08.Apr.13 18:47]
înseamnă, poate, a scrie și a scrie înseamnă neapărat a citi!
aici văd eu splendoarea, că pot să "mă plimb pe unde vreau. în mintea lui...", iar asta: "eram copii și toate astea nu însemnau nimic." are destulă greutate ca să facă anume trimiteri...
poezie înseamnă inteligență și stare/ trăire...
e ok.

 =  ottilia
adrian pop
[19.Apr.13 12:33]
mă bucurez că textul ăsta a primit ok de la tine. munca mea a fost, iată, corespunzător răsplătită.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !