Comentariile membrilor:

+ O carte
George Pașa
[25.Nov.12 22:21]
Am citit, încă de la postarea sa, acest semnal editorial, însă am ezitat să las vreun comentariu, fiindcă mi-aș fi încălcat promisiunea de a nu mai lăsa vreun semn de lectură în pagina acestui autor. Sigur, mi-a părut rău de ce mi-am impus, mai ales că, din păcate, un text despre o apariție editorială ca acesta, al unui autor fidel Agoniei, trece neluat în seamă. Sunt, în opinia mea, unele exagerări în acea postfață, dar e punctul de vedere al domnului Eugen Evu și îl respect.
Fiindcă această apariție editorială merita promovată, ca majoritatea celor postate pe site, las acest semn târziu de lectură, împreună cu felicitările mele autorului. Îi urez să scrie tot mai bine.

 =  P.s.
George Pașa
[25.Nov.12 22:26]
Nu știu dacă mulțimea greșelilor de redactare aparține autorului postfeței sau domnului Mureșan, însă cred că ar merita corectate.

 =  dialoguri necesare
slavu diana
[26.Nov.12 11:48]
LIM felicitări și putere de muncă, pentru că va fi nevoie de multă trudă...
este singulară și specială relația ta cu "trotuarul", o relație și o înțelegere unică dar și exacerbată. Mult noroc ai departe și din nou, felicitări!
cu respect , Diana Slavu

 =  George Pașa, Slavu Diana,
Liviu-Ioan Muresan
[26.Nov.12 18:32]
vă mulțumesc pentru semnele lăsate. Cu siguranță că activitatea mea, diminuată în ultima perioadă, a determinat reacții puține la acest anunț personal. Dar, după cum se observă, ultimele luni au fost puțin bogate în comentarii.
Textul este cel primit de la Eugen Evu. Dumnealui l-a corectat înainte de a fi introdus ca postfață. Cred că aici e prima variantă pe care mi-a trimis-o prin mail. Îi mulțumesc însă pentru că a făcut-o la rugămintea mea.
Sper să mai public și alte volume, desigur, dacă voi considera că evoluția e pozitivă. Cu trotuarul am încheiat discuția :)

 =  felicitări, liviu-ioan mureșan!
Teodor Dume
[26.Nov.12 18:50]
nu pot decât să felicit autorul pentru "curajul" de ași posta truda între coperțile unei cărți. era de așteptat. preocuparea domniei sale pentru poezie este una continuă și nu văd de ce nu ar tinde (în timp) și spre o altă carte.

da, avem aici un poet

felicitări, prietene!

 =  Domnule Teodor Dume,
Liviu-Ioan Muresan
[27.Nov.12 17:46]
vă mulțumesc pentru încurajări și aprecieri. Cu aceeași prietenie, LIM.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !