Comentariile membrilor:

 =  intrigant
marian dragomir
[25.Jul.12 23:25]
o lectura placuta prin ceea ce se desluseste dintre randuri, cu toate ca eu merg pe alt tip de proza

 =  raspunsuri
Sorin Teodoriu
[26.Jul.12 07:01]
Va multumesc pentru lectura, Vasile si Marian. Si in primul rand Eugeniei pentru recomandarea textului.
Marian, o poti numi, asa cum a facut-o deja altcineva, o proza extrem de simpla, nu are prea multe framantari, nu am vorbit de gandurile postasului, ale Mariei, in schimb finalul este in coada de peste si atunci tinzi sa te intorci la inceput sa verifici daca nu ai scapat ceva. Cam atat despre mama Angela. Cu drag.

+ O proză fantastică fără cusur
Dan Norea
[04.Aug.12 22:50]
Textul are toate calitățile unei proze fantastice, care te obligă să-ți pui întrebări și te lasă fără răspunsuri. Mama Angela, decedată de un an, a rămas vie prin faptele ei. Maria e iubita pe care și-o dorește Vasile, tânăr idealist, dornic de o dragoste curată. Copiii sunt nu numai idealul de-o viață al Mamei Angela, ci și simbolul purității.
Stilul e plăcut, proza e ușor de citit, ceea ce e o mare calitate în ziua de azi, când renunți ușor la o lectură greoaie din lipsă de timp. De altfel, Sorin Teodoriu stăpânește de mulți ani acest stil, pe care-l perfecționează pe zi ce trece. Aștept și o proză umoristică, cea care m-a atras încă de la început la Sache.
Pentru motivele de mai sus, vin cu o stea.

 =  cu multumiri
Sorin Teodoriu
[05.Aug.12 20:23]
Multumesc mult, Norica. De-ai stii cat de mult ma bucur ca ai venit in pagina mea si uite, nu numai ca ai citit, mi-ai luminat si seara cu o stea galbena care straluceste atat de frumos langa steluta Eugeniei. Va multumesc, dragilor.

 =  Fantastic.
Constantinescu Gabriel
[24.Jan.13 06:32]
Un text fermecător cu personaje memorabile! Poștașul și mama Angela bineînțeles, copiii sau îngerii, leagănele sau hologramele, Maria sau visul de o viață, oficiul poștal, scrisorile, casa părăsită, spiritele perene.......

 =  minunat
Victor Ciobanu
[01.Feb.13 15:46]
O lectură care te cucerește de la primul și până la ultimul cuvânt. Cu adevărat o proză fantastică de care îți vei aminti oricând cu mare drag.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !