Comentariile membrilor:

 =  pentru că orice lucru se naște
Ottilia Ardeleanu
[14.Jul.12 16:25]
ca să ajungă rid!

ceea ce-mi place este că distihul pare mai degrabă o descriere a frumuseții, ceea ce, în opinia mea, este cu mult mai nuanțat și mai plin de farmec decât a fi înșirat o serie de atribute ale acestui "fenomen" perisabil.

pe urmă, nu mai zic încotro mă duce gândul, citind cele câteva cuvinte: scoarță, munte, naștere, ani, origine, trecut, viitor etc.

frumos, frumos...

Ottilia Ardeleanu

+ munti adanci
Leonard Ancuta
[15.Jul.12 04:16]
pentru concizie pentru excelenta metafora transsportata dinspre nastere catre batranete, pentru suplete gandului si directetea mesajului si mai ales pentru ca adevar este in spusele tale, felicitarile mele.

 =  "nu uita..."
Vasile Munteanu
[15.Jul.12 14:15]

"nu uita, când te culci, munții dorm pe ape adânci
cu fruntea-n nori..."
(http://www.poezie.ro/index.php/poetry/70208/Dor_de_mama)mulțumesc Ottilia, mulțumesc Leonard, pentru lectură și pentru semnul despre.

 =  un poem
Liviu-Ioan Muresan
[15.Jul.12 17:29]
plin de esențe, asemeni haiku-urilor asiatice. Se vede însă legătura dintre titlu și poem, un interes asupra munților românești, nu asupra munților în general. Să-l definesc patriotic. Nu știu, doar că poetul este.

 =  e departe
Vasile Munteanu
[16.Jul.12 12:19]

e departe, Liviu, de ceea ce se înțelege prin "poem"; dar sunt de acord cu tine asupra unui aspect: românii au ochii din ce în ce mai oblici...


mulțumesc pentru lectură și pentru semnul despre.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !