Comentariile membrilor:

 =  Buna
Valentin Irimia
[25.May.12 13:17]
asemanarea coarnelor de berbec cu natura feminina. As spune eu si pentru ca spiralele lor denota schimbare (la donna e mobile), razgandire, nestatornicie mai mult sau mai putin neinteleasa (nu vreau sa par misogin). O si mai buna asemanare e cea pe care ai facut-o intre tine cea din copilarie si vioara tatalui. Daca cele dezvaluite in acel text sunt chiar traite de tine intr-adevar infernala experienta. Incerc sa ma exprim din punctul propriu de vedere in conditiile in care si eu cant la un instrument cu coarde.Dar asta a mai spus-o cineva foarte demult: "Femeia este ca o vioara, poate canta la ea si Paganini dar si un tigan lautar". Sper sa nu fi deranjat caci in rest "chiar ca ploua indracit".
Valentin

 =  nu, Valentin,
Ottilia Ardeleanu
[25.May.12 17:12]
cel care scrie nu este trăitorul real neapărat, altfel, unde ar fi aportul lui artistic?! mă bucură că ai citit textele mele un pic mai vechi.

cât despre intervenția de aici, sigur, e o părere personală. îmi place să aflu păreri diverse. de ce m-aș supăra?! femeia, ca și bărbatul, a fost născocită în fel și chip. e meritul ei/ lui dacă are calități ori defecte sau al cui este?!

mulțumesc pentru prezență,

Ottilia Ardeleanu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !