Comentariile membrilor:

 =  iasomii și alte povești
Lavinia Micula
[15.May.12 00:42]
frumos, Diana. ai o delicatețe a scrisului care face din textele tale un fel de ”cele mai frumoase povești despre împăcare”. chiar așa :)

 =  tu șușotești cohen
bedau simona
[15.May.12 06:51]
Diana,nu e prima data cand te citesc.Stilul tau are o delicatete aparte,cum bine puncteaza Lavinia.Mi-a placut mult.

"în mine-s trupuri albe
în mine-s iasomii și alte
povești japoneze"


+ stancute pe umarul ploii
Paul Gabriel Sandu
[15.May.12 16:53]
lectura poemului tau a fost o surpriza foarte frumoasa, promisa, trebuie sa recunosc, inca din titlu. Versurile tradeaza o agilitate neasteptata de a manevra imagini si de a le aseza impreuna, si, dincolo de asta, capacitatea de a transmite, prin ele, stari de spirit. Ultima parte a poemului - desi toate fragmentele sint reusite - mi se pare cea mai buna parte. Singurul cuvant care ma deranjeaza - putin de tot, e drept - e cuvantul "lipsa". Cumva, parca as vrea sa aud un plural acolo, care sa se opuna "vietilor noastre" si, parca, cel mai mult as vrea sa aud "absente". Oricum ar fi, cred ca merita sa incerci ceva acolo in loc de lipsa, pentru ca ideea poetica este formidabila.
cele bune,
p.

 =  De la nuferi la iasomii fragede,
Diana Manaila
[16.May.12 00:26]
gand frumos si multumiri pentru semn, Lavinia.

Simona,
da, chiar daca prinde agresivitatea, pe mine cred ca nu ma imbraca (cel putin, momentan) decat tentele rupte, micile serpuiri…te reastept cu drag.

“Belgiei”,
multumiri pentru trecere….am incercat sa dau ascultare ...sa inlocuiesc “lipsa”…insa am putine optiuni…ar fi intr-adevar, “absentele”…la acest mod, poate: “viețile noastre făcând dragoste/ langa absentele din viețile noastre/ca și când/s-ar iubi”….sincer, noua asezare ma poarta cu gandul la o imperechere efectiva si inca nu imi suna grozav… mai analizam, mai vedem….iti multumesc, ma bucura trecerea …si sfatul….gand alb si colivie de flori.

 =  imi place atmosfera
silviu viorel păcală
[16.May.12 16:48]
și poveștile japoneze. Plăcut. Cu stimă!

 =  Multumesc pentru semn.
Diana Manaila
[17.May.12 21:27]
Gand bun!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !