Comentariile membrilor:

+ bun
Leonard Ancuta
[31.Mar.12 00:31]
un poem al cunoasterii de sine, cel putin asa vad eu aceasta rasturnare a interiorului dinspre inauntru spre afara, intr-o inversare care cauta pana spre origini, spre motorul prim, aristotelic. e redat bine acest tablou, imi place ca areexactitate, coerenta, are detaliu precis, obiectiv, chiar daca spre final apare si elementul visului, cel care ne ofera atat dimensiunea nemarginirii, a imaginatiei, a limitelor depasite, cat si cea interna, ineica, as spune. mai mult visul plaseaza actiunea temporal, aduce cu sine inoptarea, acel misterum tremendum imbogatitor de sesnsuri, cu influente germanice si blagiene. e un text altfel, un text care se face singur remarcat in peisaj, insa se pare ca are nevoie de sprijin. parca nu mai sunt cititorii de poezie de altadat care se intindeau la discutii pe marginea unui text ca acesta. pacat.

 =  da și nu
Eduard Jigolea
[31.Mar.12 13:03]
l-am citit ca pe un copac cu crengile putrezite, gata oricând să-mi spargă capul, în sensul că e mult prea încărcat - dar chiar și așa, din câte am citit pe pagina ta, scrii mult mai bine ca ceea ce se publică pe aici.

 =  well...
Ligia Pârvulescu
[31.Mar.12 15:28]
Leo, multam mult de comentariu [wow, si ce comentariu...:D] si de stea. cu atat mai mult cu cat stiu ca nu arunci cu stele doar din bucuria de a avea nivelul respectiv :)

Eduard, imi pare bine ca agreezi in genere ceea ce scriu, sper ca in alta ocazie cuvintele mele sa exprime mai bine simplitatea complexitatii a ceea ce sunt si simt :) Te mai astept.

 =  pe mine
Lavinia Micula
[31.Mar.12 20:01]
m-ai cucerit iremediabil cu ”fericirea nu vine din mâinile unui bărbat”.
Se spune că într-o viață poeții scriu 3 mari poezii. Una în adolescență, alta în a 2-a tinerețe iar cea de-a 3-a în vise. Aici esti la granița dinte vise și...ce vrei tu :)
la mine a ajuns visul.

 =  Lavinia,
Ligia Pârvulescu
[02.Apr.12 02:20]
nu stiu daca acel text de care spui tu e cel mai reusit al meu, dar in mod cert e cel mai feminin, lucru la care de obicei nu ma prea pricep ;))
S-ar putea sa fie asa cu poetii, cum spui tu, in acest caz oricum, daca ar fi adevarat pentru fiecare poet, lumea ar fi intr-adevar bogata. Sunt insa unii poeti care au mai multe poeme mari, probabil pentru a compensa pe cei care nu au niciunul... eu as fi multumita sa produc macar un asemenea poem, pana la capatul rolei ;)
Multam de semn si cuvinte.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !