Comentariile membrilor:

 =  Părere
Vali Slavu
[16.Mar.12 14:36]
Domnule Roman, mi se pare nobil gestul de a-i dedica soției aceste versuri. Gândurile sunt frumoase, dar cuvintele prin care exprimați aceste gânduri nu sunt chiar bine alese (de exemplu: "Dar ca să fac ceva de ziua ta"). Poate greșesc, dar am impresia că ați scris-o în grabă. N-ar fi rău să mai schimbați câte ceva.
În altă ordine de idei, bine ați revenit!

 =  Raspuns la "Parere"
Culai Roman
[17.Mar.12 07:17]
Multumesc pentru vizita.
E adevarat, si aceasta poezie a fost scrisa in mare graba. Asa fac de obicei si trebuie sa existe un motiv extrem de serios ca sa ma apuc sa scriu versuri.
Daca mai trebuie sau nu schimbat, mie personal nu-mi pasa. Ce-am avut de spus, am spus atunci. Am contat pe un anume efect, iar el a fost mai mult decat ma asteptam. Ce ramane, e arhiva, risipa de timp si... evidenta batranetii. Inca refuz cu incapatanare sa ma focalizez pe "amintiri". Probabil pana-ntr-o zi cand n-o sa mai am incotro...
Aceasta "Parere" mi-a rascolit totusi gandurile si mi-a amintit de cel care-am fost multi ani la rand. Prin ceea ce sunt nu am nici cea mai mica tangenta cu poezia, dar am refacut zeci de poezii ale altora. Tarziu am inteles ca nu era corect ce faceam. Autorul se simtea umilit in adancul sufletului lui. Eu... sunt vaccinat. Poate veni Mahmoud Djamal sa spuna ca poezia are "rupere de ritm", poate veni oricine sa-si dea cu parerea... Doar ca eu consider ca nu merit atata atentie. Vreau sa trec un "neica Nimeni" si sa nu supar din greseala pe cineva.
Iar daca totusi am facut-o, imi cer iertare!
Multumesc inca o data pentru vizita si pentru urarea de bun-venit!
Ma inclin!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !