Comentariile membrilor:

+ felix
Leonard Ancuta
[19.Feb.12 18:15]
ma bucur ca saluti in felul tau despartirea aceasta de un mare om. l-am avut profesor, mergeam cu drag la cursuri si am invatat cateva lucruri de la el, cel mai important fiind acela ca trebuie sa pretuiesc oamenii asa cum sunt nu numai pt ceea ce sunt sau ceea ce reprezinta. si ai mare dreptate, era o imensa placere sa-l asculti pe CMI, si venea lume si de la alte facultati sa asiste la cursurile lui pentru ca era o legenda intre studenti. cine n-a avut experienta personala va intelege mai greu, dar sunt convins ca se poate face cunoscut si prin cele lasate noua.

 =  Felix Nicolau,
Alina Mihai
[20.Feb.12 11:29]
te-ai grăbit cu "taxinomia" aia...și cu "la fel de ...", urmat de "nu la fel de..." ori "nu importă" sau "declanșarea semiozei"...
la modul serios, mi-ar fi plăcut niște citate.

 =  Maestre!
Gigi Burlacu Pietreanul
[20.Feb.12 19:34]
Oare, chiar orice "taxinomie" sau (or) "taxonomie" vă poate împiedica să-i accedeți nemuririi?! În fond, e simplu: "tot ce nu cunoaștem este de... dincolo!?"
Parcă mai "piciorpepamant" ar fi surprinzător de... extraterestru!!!

 =  graba
felix nicolau
[20.Feb.12 17:36]
m am grabit si nu prea, merg ambele ,si taxi si taxo. despre celelalte,posibil. un cronicar e mereu in viteza. nu puteam oferi mai mult de atat intr o cronica de 5-6 mii de semne. a fost publicata in Luceafarul.

 =  eheu
felix nicolau
[20.Feb.12 17:37]
Leo, nu stiam ca si tu vii dinspre litere si filosofii. niciodata n am apucat sa vorbim despre cv. ma bucur ca ai avut sansa sa l cunosti si tu :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !