Comentariile membrilor:

 =  ...
radu stefanescu
[17.Feb.12 10:01]
după mine, cel mai bun poem pe care ți l-am citit, stima, domnule, voi reveni.

 =  marian
adrian pop
[17.Feb.12 10:19]
"pe tot corpul...din crestet pina la sex" - ori sintem exacti, ori nu mai sintem, nu?
si nu stiu de ce-mi pare strident sex aici, este fix problema mea, evident

citeva-nvirteli de condei foarte bune, foarte sugestive
o trimitere-completare [daca mi se permite aroganta] la "visul unei..." si-un cap de magar plutind delicat, nu stiu cum ai reusit asta, dar ai reusit,peste intreg peisajul
stiu ca ai vorbit despre altceva, pina spre sfirsitul poeziei, dar atit de puternica a fost sugestia, incit am citit-o, intreaga, sub influenta ei
un tablou creat de toate elementele, mai ales cele exterioare, cele care ar fi trebuit sa duca spre altceva

 =  aici
Anca Roshu
[17.Feb.12 12:08]
ai un typo: "inima i-o fiarbea provocându-i cele mai fantaste orgasme."
si subscriu la ce zice adrian, partial. fiindca mie imi pare ca dupa sex vine o alta faza in care se mai unge si de colo pana colo.
poezie imi place si mie. maximal.
o sa se faca un ciclu cu marii poeti, sa inteleg? :D

p.s. cel mai tare si mai tare mi-a placut de podeaua aia sarutatoare si de dezbractul goliciunii...
bravos! ti-a iesit bine de tot!

 =  personal
Vasile Munteanu
[17.Feb.12 13:00]

am o singură nelămurire - dacă acele copite din final sunt rotunde sau despicate, să-mi dau seama dacă "măgarul" se referă la... îmbrăcare sau dezbrăcare; și dacă întâmplător sau nu crucea aceea se oprește în partea de jos care, în realitate, nu e jos, e jumătate.

 =  Răspunsuri,
marian vasile
[17.Feb.12 13:11]
După tine, potopul :)) Asta e, vădit, citania/cetitura/lecturiseala ta. Știi de ce îmi pare rău – că numai „Onor Dumnealui” știe cine-i acela măgaru’.
Când zic „tot corpul” zic că acesta nu se oprește la „sex”. Mai citește o dată. Vezi și tu „infra”. Mă cinstește apropierea de „Vis...”. Da’ a fost scrisă în alt registru.
Ms de atenționare. Înțelegi bine – o să se facă un „ciclu”. Să vezi, abia după aceea, procreeri :)). Mă bucur că ți-a plăcut și nu m-ai/te-ai repezit să sfârteci cum îl sfârtecași p’ăla, nu mai știu cum îi zice, era pe aproape de Siliștea Gumești.

 =  VM,
marian vasile
[17.Feb.12 13:13]
În felul ăsta îi răspunseși și lui AP. La chestia cu tot „corpu’”. Al dreacu, sesizași crucea.

 =  de la
Ottilia Ardeleanu
[17.Feb.12 18:19]
vaporos la "măgar" nu e decât o aruncătură de băț/ tastă când știi să te folosești de cuvinte. faină ideea unui bestiar. și bestial poemul acesta.

"femeia știa a tăia pe bărbat în bucăți"!

aștept continuarea.

 =  – „Mirosind a tămâie” cum o fi „Bestiarul”?
Maria Elena Chindea
[18.Feb.12 00:11]
Ca bucurie estetică, desăvârșită. De altfel nu e prima, recunoscătoare sunt foarte. Pentru idee însă (chiar de-o să fiu acuzată de „chelu își pune....”), m-am amuzat de misoginismul (nu știu cât autentic) autorului. „Femeia știa a tăia pe bărbat în bucăți” (pe când o poezie cu ce „știa” să facă bărbatul femeii?), bine că măcar îi provoca „cele mai fantaste orgasme”. „Duios Anastasia trecea”. Amuzant cum nu-și pot bărbații ostoii nicicând setea de-a poza în victime neprihănite și neputincioase ale „amorurilor drăcești” ale femeii. Foarte distractiv. Mă întreb unde e femeia altar (cea care s-a dezbrăcat de „lumina lumânării”) din poezia „Transfigurare” de Victor Hugo? Și o întrebare indiscretă – mama, sora, prin același filtru sunt privite? Oh, da – e vorba de
„bestiar! Deci doar o mică parte (optimizez eu obstinat) a femeilor și bărbaților, atât cât să dea culoare! Altfel aș da drumul apocalipsei interioare să curgă, și nu-i cazul! În altă notă, voluptatea ludică atinge apogeul prin obsevația magistrală „excitată podeaua-i”! Excitată am ieșit și eu din poem de frumusețea „zicerii”! Mulțumesc, Maria

 =  Răspunsuri,
marian vasile
[18.Feb.12 09:30]
OA, Ms pentru “bestial” – am luat acceptiunea de “sălbatic”, “fioros”.
MEC, nu am prea priceput unde e “misoginismul” in text, dar mă rog. Ms pentru “frumusețea zicerii” – e cam greu ca o asemenea scriere să fi socotită “frumoasă”, dar dacă zici tu... Mă bucur că, enumerand “speciile” feminine, nu zici nimic de sotie :))

 =  simpă și nevinovată părere
Ioan Postolache-Doljești
[18.Feb.12 15:51]
dacă și podeaua se excită
amirosind veșminte de crime și orgii,
eu cred că-n bestiar
n-a apărut măgarul
ci cerbul lopătar-
părerea mea,desigur.

cu milă de măgar,ioan.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !