Comentariile membrilor:

 =  m să plec în căutarea cailor - drum verde fie-ți în cale!
Maria Elena Chindea
[28.Jan.12 10:58]

Un poem al senzualității, un poem al reveriei asupra unei senzualități curate, pe care am pierdut-o demult din cauza grăbirii unui timp ce și-a rătăcit definirile, o senzualitate a clorofilei, a pământului, a fluturilor, o senzualitate în care "caii" "alergau prin mângâierile noastre"! O senzualitate curată în care eram a totului tot integrați Divinului, nu risipiți, disipați ca acum. "Undeva un clopot" tot anunță că "ne pierdem nechibzuit" într-o "lume timpurie" care și-a pierdut (deocamdată) reperele! O viziune cuceritoare asupra unei lumi respirând atâta puritate! Mulțumesc că exiști atât de frumos!
Cu prietenie
maria

 =  mulțumesc,
Ottilia Ardeleanu
[28.Jan.12 12:13]
Maria, pentru implicarea pe text.

Ottilia Ardeleanu

 =  ultimele două
Raul Ionut Coldea
[28.Jan.12 14:27]
cred că acea lume timpurie în care ne pierdem strică din farmecul textului destul de tare. și mai cred că ultimele două versuri sunt faine. dacă ar fi textul meu, aș încerca să rescriu și restul în aceeași direcție. Fără să explicitez, dar să fie totul clar. O zi bună!

Raul

 =  o zi
Ottilia Ardeleanu
[28.Jan.12 16:30]
bună și ție, Raul, s-ar putea să ai dreptate legat de conținutul textului, mai ales de direcția lui. mă voi gândi dacă și în ce fel.
mulțumesc pentru sugestie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !