Comentariile membrilor:

 =  Daca
Valentin Irimia
[18.Jan.12 18:39]
Daca ajutata de jpg-uri si de zoom-ul (ale memoriei probabil) nu reusesti sa readuci dulceata acelor momente ,derulate oarecum invers (dimineata, apoi noaptea)
tot tu gasesti cea mai buna solutie. Ceea ce ramane un castig este nu "un poem mazgalit si mototolit" ci un poem desavarsit pe care ni l-ai daruit aici.Nu te dezminti niciodata. Cand am afirmat ca noblesse oblige (m-ai c-am apostrofat) poate ca m-am referit la nobletea creatiei tale care ma obliga s-o contemplu.

La prima lectura ma intrebam daca isi are rostul acel vers din final, dar e perfect pentru ca termini in acelasi ton cu care ai inceput (termeni IT) poemul capatand sfericitate.

 =  Valentin,
Ottilia Ardeleanu
[18.Jan.12 21:49]
mulțumesc pentru citire și pentru reacție. acolo m-ai înțeles greșit. voiam să spun faptul că mi se pare corect să comentatăm ori să fim comentați pe texte nu din obligație ci din plăcere, la modul critic, desigur. însă ceea ce ai afirmat acum clarifică orice urmă de neînțelegere din partea amândurora, dacă a existat cumva.

 =  otilia
Anca Roshu
[21.Jan.12 07:33]
nu vrei tu sa schimbi titlul asta care pare o stire din ziar? sau o telegrama, cum vrei s-o iei, numa' titlu de poezie nu...
textul nu e chiar rau, sunt cateva sclipiri care mi-au placut, si ma refer aici la ultimele 2 strofe (prin ultima strofa eu intelegand acele 2 ultime cuvinte care zic eu ca-s un vers si o strofa).

poate te mai gandesti putin si vii cu peria prin poezia asta. sunt convinsa c-ar putea sa iasa mult mai curata si aerisita. :)

 =  Anca,
Ottilia Ardeleanu
[21.Jan.12 10:33]
bucuroasă de trecerea ta pe aici și de semnalările făcute - zic așa că tot ți se pare titlul de "știre", chiar am vrut să dau de știre, însă nu la modul de tabloid. aștep o sugestie, ceva. din punctul meu de vedere este chiar un nimic și chiar informatic fiindcă totul este un trim interior și exterior.
fiindcă ți-a plăcut ultima parte mai am o speranță și anume că a mai rămas măcar o urmă de "mâzgăleală" de poem în inimă. :)

mulțumesc, te mai aștept.

 =  daca l-as fi scris eu
Anca Roshu
[21.Jan.12 11:24]
textul asta (ca tot ziceai de sugestii), poate l-ar fi chemat 'no pc'. si titlul tau pus, eventual, ca si subtitlu. :)

 =  ok,
Ottilia Ardeleanu
[21.Jan.12 11:51]
dar fiindcă l-am scris eu, va rămâne așa, deși nu spun că e genial, spun că e al meu și asta face cu mult mai mult. mulțumesc din nou, Anca. ești binevenită.

ps. vreau să-ți spun că eu nu mă ascund în spatele pseudonimelor deoarece eu sunt așa cum sunt, nu vreau să par că sunt altceva decât sunt,

Ottilia

 =  in ceata total
Anca Roshu
[21.Jan.12 17:16]
si din cauza raspunsului referitor la titlu, pe care l-am gasit cam 'tare' la adresa mea. asta in conditiile in care in comentariul anterior imi cereai o sugestie, motiv pentru care am revenit si am dat-o. asa, dupa gustul meu, evident.
si 2, nu am inteles partea cu nu ma ascund in spatele pseudonimelor. asta parca e din alt film. la ce te refereai?
si 3, sa stii ca stiu ca-i textul tau, dar, de regula, daca ai obiceiul sa ceri ceva, ar trebui sa apreciezi cand persoana careia ii adresezi solicitarea mai vine o data si-ti raspunde. iar daca nu ai de gand sa modifici nimic, cred ca orice solicitare de sugestii e inutila si consuma timpul si al tau, si al celui care se oboseste sa-ti raspunda, ideea ca tu chiar vroiai o alta opinie.
si 4, no pc suna mai bine decat nimic informatic... :)
dar asta nu e texul meu, desigur...

 =  viu
Anni- Lorei Mainka
[21.Jan.12 17:19]
ah, parca am deschis fereastra si te-am auzit cotrobaind .....printre sentimente, da, mi-a placut, dar titlul?? nu am inteles de ce i-ai zis asa.

 =  nimicul și doar el
Ottilia Ardeleanu
[21.Jan.12 17:56]
Anca, nu am vrut să te supăr, sub nicio formă. doar pentru că nici tu nu păreai prea hotărâtă în privința titlului propus de tine ("poate l-ar fi chemat 'no pc'"), am decis că-l voi păstra pe cel actual. deocamdată nu știu în ce s-ar putea schimba. deci, nu trebuie să existe vreun dubiu că te-aș fi contrazis sau, dimpotrivă, că te-aș fi luat "tare".
la ps. era vorba doar de numele meu, nu avea legătură cu textul.

îți mulțumesc încă o dată, Anca, sper că am lămurit neînțelegerea.


Anni, mă bucur că ai trecut și ai rezonat. titlul ar trebui citit ca "nimicul..."

vă mulțumesc și vă mai aștept,

Ottilia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !