Comentariile membrilor:

 =  penultima strofă
Ottilia Ardeleanu
[09.Jan.12 21:41]
mi-a plăcut în mod deosebit. Valentin, scrii bine și nu e deloc ușor să scrii în vers clasic. iată, ai sporit și atenția asupra tehnoredactării. mă bucur.
felicitări!

 =  Afectat
Valentin Irimia
[10.Jan.12 18:29]
Multumesc nespus!
O sa fac totul sa va conving ca ati avut o buna intuitie in privinta mea.
Intradevar cum banuiam de la bun inceput atentia dumneavoastra imi da un puternic avant.Pacat ca stau cam prost cu timpul liber dar asta este numai problema mea.
O sa pun totul in joc.Cu profund respect.

 =  Aș spune….transhumanțǎ de timp…
Rodica Lupu
[12.Jan.12 13:57]
“Printre cruci defilând, regi invinși s-au pierdut
Iar prin scorburi de lut măreția se-ascunde,
Transhumanță de vise spre un alt început,
Spre o altă risipă, alt măcel de secunde.”

Ȋn mod deosebit mi-au plǎcut aceste versuri, prin care atât de natural revii dintr-un trecut cu “regi învinși , “spre o altǎ risipǎ, alt mǎcel de secunde”. Felicitǎri și success mai departe!

 =  ...
Andreea Avramescu
[16.Jan.12 19:03]
O poezie profundă, ce îmbină o multitudine de aspecte ale lumii trecute și actuale într-o poveste atemporală. Îmi place mult poezia "rebelă", dar cea mai frumoasă, complexă (și totodată cel mai greu de scris) rămâne tot poezia "cu muzică", cea clasică: parcă nu o mai poți scoate din minte și din sânge. Iar tu reușești să-i aduci un omagiu demn de cinste!

 =  "Transhumanță de vise" - ce lume ne naște
Maria Elena Chindea
[09.Feb.12 07:05]

Fă ceva cu versul "Prin jocul de-a viața , de-a moartea mă joc", mie mi se pare că sună foarte rău, împiedicat și ca ritm și ca enunț filozofic (eventual:"în carusel de viață de-a...." - tu știi cum e mai bine)! Foarte frumos enunțul "e vremea când dogmele ies din statuie", deși mă cam înfioară radiografia aceasta totuși adevărată.Îmi place "tinerețea desculță" care aduce cu ea nemurirea. Pentru că eu citesc acest poem abia acum, după ce am citit celelalte poezii ale tale, din punct de vedere tehnic, contrar părerii oficiale, mi se pare mai slab! Și ca forță a imaginilor - nu atât de sugestive. E un poem bun, dar sunt convinsă că tu (hărnicuț cum ești) îl vei mai șlefui, privindu-l cu știința de acum!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !