Comentariile membrilor:

 =  AR,
marian vasile
[04.Jan.12 13:39]
Poate dacă titlul poeziei semnifică ora la care ai scris-o, atunci se justifică buimăceala totală care o parcurge de la un cap la altul (poate aceasta a și fost idea ta). De ce zic aceasta?
A. “încă voi ști când
dimineața sau noaptea asta nu mai știu”. (?!?!)
B. Nu cred că era nevoie de “(în traducere sch coca cola girl listen to cc catch where coca cola girl is me)”
C. Răspunsuri, adevăruri, vise, “m-au mințit” – prea mult. Alții au scris tratate.
D. Inceputul e și el forțat, AI VRUT să scrii această poezie și asta s-a văzut, ai căutat acel început; n-a venit el, nu te-a lovit îngerul inspirației.

 =  nu te mai stradui
Anca Roshu
[04.Jan.12 16:41]
mariane, sa te preumbli prin paginile textelor mele.
mi-e foarte clar demult ca nu-ti place ce si cum scriu (viceversa e aproape la fel de adevarata, dar asta nici nu conteaza, de fapt), deci alegerea e simpla: viziteaza alte chestii mai pe gustul tau.
cat despre tonul comentariului tau sau felul in care intelegi sa arunci cu cuvinte, zau asa: reciteste si tu ce-ai scris. banuiesc ca tu stiai ca ideea se scrie cu doi de e, nu?! asta apropos de buimaceala.
tu n-ai nici macar scuza orei extrem de matinale...

 =  uber zen
iulian poetrycă
[06.Jan.12 02:15]
la început am crezut că poezia asta n-are nici o noimă nici formă nici conținut inteligibil totul absolut totul chiar și titlul dar mai ales titlul mi se părea eronat până când mi-am dat seama că 04,07 nu încearcă să aproximeze numărul transcedental pi ci diametrul sticlei de coca cola la 2,5 litri exprimat în inci.

 =  bingo!
Anca Roshu
[06.Jan.12 03:01]
si premiul merge la domnul nr. 2 din subsol, pentru raspunsul mai mult decat corect!
cu mica precizare ca la 2,5 l nu cred ca avem o sticla ci un flacon de plastic... dar asta, desigur, nu mai conteaza, dupa ce ai ingurgitat, probabil, tot continutul...
felicitari, domnule poetrica! gandirea dumneavoastra profunda a deslusit tot impecabil si-a ajuns pana la miez! chapeau bas!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !