Comentariile membrilor:

 =  .
Costin Tanasescu
[08.Nov.11 14:53]
Lumea, iubirea, viata, vazute cu capul in jos... sau cu ghetele-n sus. Chiar acum cateva zile ma gandeam: ce ar fi fost daca noi am fi mers in maini... Am gasit foarte multa poezie in acest text, te regasesc acelasi romantic, "un copac cu radacinile bine infipte in cer". Ce imagistica!

 =  ca un drum de noapte
Sorin Teodoriu
[08.Nov.11 15:21]
Costin, cred ca derapez spre poezie, nu asta imi este intentia, nici nu stiu sa ma explic. Asa imi ies ultimele texte. Iti multumesc pentru semn si... imi e dor de tine. Mi te amintesc poet, lansare volum, chitara, noapte, stele, Herjeu. A fost frumos.

 =  semn
Codrina Verdes
[12.Nov.11 12:08]
Am citit cu placere aceasta poezie imbracata in proza si m-am gandit cat de mult oare sa te fi inspirat toamna, incat sa te rastoarne in ea sau ai rasturnat chiar tu toamana...oricum nu conteaza. Cert este ca, fara sa caut prea mult, m-a gasit acest text.

 =  re Codrina
Sorin Teodoriu
[13.Nov.11 08:01]
Cu siguranta exista o fizica a descoperirii (redescoperirii) oamenilor, mesajelor, cuvantul se cauta cu omul, se regasesc si se citesc/recitesc cu placere. Nici nu mai stiu de cand noi nu ne-am citit. Iti multumesc, Codrina.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !