Comentariile membrilor:

 =  Un fapt cotidian...
Emil Iliescu
[25.Oct.11 22:26]
Un text ce ne amintește că lumea în care trăim este plină de nevoi și lipsuri. Un fapt cotidian, ce amintește tuturor că orice copil are nevoie de dragostea celor care l-au adus pe lume. Dar de o dragoste stabilă, pe care să o simtă în fiecare zi, nu de la depărtare, oricât de atrăgătoare ar fi prostioarele pe care se duc banii trimiși din cine știe ce colț al lumii de către unul dintre părinți.
Otilia, tu și când scrii proză atingi registre sensibile, imagini poetice: *Ne plimbăm, agale, și toamna se ține după noi, curioasă. Printre atâtea vorbe, pe care ni le împărtășim, bătrâna și eu, o simt revoltată. Își vântură frunzele și suflă îmbufnată de parcă ceva nu-i convine. Ne bate pe umeri, aproape insistent. O fi vrând să ne zică ceva. Noi o ignorăm, de parcă am lua-o peste picior. Ne așezăm pe o bancă, toamna între noi*.
Cu prietenie, Emil Iliescu

 =  vă mulțumesc,
Ottilia Ardeleanu
[25.Oct.11 22:50]
domnule Emil Iliescu, pentru prezență și pentru cuvintele generoase. așa este, copiii sunt bunul cel mai de preț, trebuie doar să învățăm să-i creștem cum se cuvine.

onorată,

Ottilia Ardeleanu

 =  Poem din cotidian
Viorel Darie
[27.Oct.11 14:43]

Subiect, personaje, acțiuni, preocupări, filozofii, toate desprinse din cotidianul cel mai firesc, pe care-l găsești chiar și coborând din blocul cel de cartier cu patru etaje, pentru a participa la lecții de viață în părculețul dintre blocuri, acolo unde se judecă toate caracterele, filozofiile de viață, idealurile unor oameni depărtați de orice notorietate. Dar Dna Ottilia scaldă tot acest scenariu cu valuri de nostalgii de eternitate, de filozofie, de suspans al sensului vietii. Unde nu importanța lucrurilor contează ci simbolistica lăsata de Cel de Sus în sufletul oamenilor din orice categorie socială, cu orice înzestrare materială sau spirituală. Este o sursă de inspirație pentru un om cu inclinații artistice în curtea banala a unui bloc.

Viorel Darie

 =  onorată
Ottilia Ardeleanu
[27.Oct.11 16:49]
de trecerea și cuvintele lăsate în această pagină, domnule Viorel Darie.
vă mulțumesc foarte mult.

Ottilia Ardeleanu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !