Comentariile membrilor:

 =  pur și simplu
Ottilia Ardeleanu
[13.Aug.11 11:26]
sensibil. cuvintele sunt potrivite cu delicatețe, deși apăsătoare, cu greutatea semnificațiilor. nu voi selecta nimic, pentru că totul pare că-și merită locul în acest poem.

mai trec,

Ottilia Ardeleanu

 =  .
Daria Darid
[13.Aug.11 12:25]
Otilia,

intr-adevar, este un text pe de-a-ntregul captusit cu portiuni indaratnic taiate din renuntarea dariei cea de pe urma . ca fapt divers, a incetat sa numere . caci a vrut totul sau nimic . si .. iat-o acum . rostuind resturi intr-un text ce pipaie urma uitucului ei drag .

invat sa vad cuvintele ca pe grus numai bun de asfaltat cerul .


un sf de saptamana bland ..

 =  superb!
Raul Ionut Coldea
[16.Aug.11 01:52]
Daria, aici e cel mai fain poem pe care l-am citit în ultimul mult timp. Îndrăznesc să spun că e unul din cele care îmi vor rămâne în minte mult timp de acum. Nu cred că pot să explic, poate tocmai asta e minunat.
E o confesiune emoționantă, de la un capăt la celălalt, a reușit să mă facă să uit tot puținul pe care îl știam despre mine. Cred că textul de mai sus reușește să demonstreze că pentru a scrie nu ai nevoie decât de ceva, un orice pe care să îl fi trăit. Superb!

 =  .
Daria Darid
[16.Aug.11 07:35]
Raul,

oare ce avem noi, oamenii, cu steagurile albe ? ne pre(a)dam din vreme . m. se zgaieste cu tupeu la toti oamenii pe care-i intalnim, parasim, intampinam etc. intr-adevar, nu e nevoie de prea mult ca sa scrii . e tot un fel de exercitiu si asta . si nu e vorba de supravietuire aici. poate o oranduire a asteptarii . astept sa vad ce se mai intampla, ca tot nu mi-am fixat alt orizont decat podul palmei uitucului meu drag .

sper ca nu e de rau uitarea.

o zi blanda ...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !