Comentariile membrilor:

 =  waldo!
Ela Victoria Luca
[01.Apr.11 15:49]
îl primesc pe waldo cu bucurie, și pe olguța lui, și cartea asta bine așteptată uite că o apărut ea, măi Nanule, apăi știu că e cuceritoare lumea lor și mai ales că sunt scrise așa fain poemașele că mi-i mai mare dragu lecturii!
chapeau, waldo!
mulțumiri și dlui Comșia ptr o asemenea privire finăfină asupra.
ela

+ "cu mine s-a sfârșit postmodernismul"-recenzie
Anni- Lorei Mainka
[01.Apr.11 20:23]
„vești din utopia” semnate de Liviu Nanu sunt o doza homeopatica de poezie, ironie, cautarea unui alter-ego Waldo, inrudite bine cu povestirile lui Bicuta, si spre bucuria mea nu le-a pastrat pentru el, ci ni le-a oferit marinimos ....

Visul luat in serios poate duce nu numai la un volum ci la o viata care te poate sprijini foarte bine sa o traversezi pe cea reala - acesta a fost sentimentul meu printre rindurile lui Nanu, alias Waldo, si poate profesorul care din intrebari nu mai iese in Bicuta....
Ii multumesc dlui Liviu Comsia de prezentarea ce il face pe Waldo sa nu treaca neobservat, el nefiind de fel doritor de linia intii a vietii printre cei "aproximativi"....
La semn in convingerea: nu vor fi ultimele poeme sau povesti, chiar daca Waldo crede "cu mine s-a sfirsit postmodernismul" si i-ar trece astfel prin minte sa se retraga printre anonimi.

 =  *
George Pașa
[01.Apr.11 21:19]
Mă bucură aceste "vești din utopia", ajunse, iată, și la noi prin intermediul acestor note de lectură ale domnului Comșia. Waldo este un personaj fascinant și am scris, când am avut ocazia, cu plăcere despre acest personaj. Aș citi cu interes această carte.

Felicitări pentru volum Liviu! Mulțumiri domnului Comșia.

 =  .
nica mădălina
[01.Apr.11 21:28]
eu pentru asta vreau sa citesc cartea, pentru ca vreau sa vad daca este doar un amanunt sau daca tine de fundament, daca este accident sau nu:

mă îneacă tristețea o înec și eu pe ea sîntem doi înecați într-un singur trup

pentru ca aici e cautatea unitatii prin dualitate, ceea ce... dar sa nu elaboram teorii, mai bine.

felicitari pentru volum! sper sa-i fac ocazia sa descopar de cate stele este pentru mine, cititor. si atunci o sa revin.

apoi, despre notele de lectura de aici: le as vedea paragrafate, sa fie mai usor de fixat ideile despre ce sta scris in carte. sunt multe, multe citate, se pare ca exemplul e considerat mai important ca ideea pe care o sustine, insa e bine ca nu lipsesc si ideile.

per total, informeaza suscitand interes (vai, ce sablon am folosit!), ceea ce nu e rau deloc.

 =  Offtopic de 1 aprilie
George Pașa
[01.Apr.11 21:47]
Pe site-ul editurii "Atu" nu apare cartea. Este cumva în pregătire pentru tipar? Sau e 1 aprilie?!

 =  .
nica mădălina
[01.Apr.11 22:18]
hop si eu cu offtopicul:


pffffffff, in caz ca.

+ ultimul postmodernist
liviu ofileanu
[02.Apr.11 18:49]
Cuprinzătoare prezentarea domnului Liviu Comșia, semn că a disecat poemele colegului nostru Liviu Nanu. Felicitări pentru îndemnul la umor și nostalgică frumusețe (textuală, postmodernă)care vine din partea recenzentului, dar mai ales a autorului!

 =  mulțumiri
Liviu Nanu
[05.Apr.11 13:54]
Mulțumesc domnului Liviu Comșia pentru notele de lectură, editorului pentru recomandarea lor, comentatorilor pentru amabilitatea de a lăsa un semn de apreciere și celor care au deschis această pagină pentru răbdare.

+ Pe cand un volum de critice?
Traian Calin Uba
[13.May.11 00:12]
O cronica ce prin consistenta, masura, acuitate speculativa neexhibata, capacitate de radiografiere a ideii poetice si diagnosticare a lirismului invita (mai bine zis incita) la lectura volumului discutat. Pentru Liviu Comsia, notele de lectura nu constituie un pretext de a se "lustrui pe el", ci un prilej de mediere intre creator si receptor, de slujire smerita a adevarului estetic. Asceza rostirii sale si rarul sau bun simt descind din "mantaua" lui Ibraileanu - ceea ce explica absenta veninului din discursul sau critic. Liviu Comsia se fereste sa "rada", sa "demoleze", sa raneasca, sa muste, sa intepe nu pentru ca n-ar putea s-o faca (experienta sa gazetaresca l-ar ajuta sa-i execute rapid pe veleitari), ci pentru ca il intereseaza sa puna sub lupa si sa salveze (daca este cazul) numai ceea ce este viabil, ferindu-se sa sporesca "zgomotul si furia" acestei lumi. Pe cand un volum de critice?

 =  răspunsuri
Liviu Comșia
[08.Jun.11 10:55]
Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele voastre amabile. Rămâne însă să ne gândim mereu la cartea poetului și mai puțin la cititorul L.C.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !