Comentariile membrilor:

 =  utilitate
Laurențiu Orășanu
[31.Mar.11 07:52]
Particulele alea fine
Ce cad acuma din înalt,
Rezistă,-n vreme, mult și bine;
Hai să le punem drept asfalt.

Calimero

 =  pupaza peste colac
Bogdan Nicolae Groza
[31.Mar.11 16:41]
Chiar daca este radioactiv noruletul asta -
Guvernul Poloboc e in stare sa puna taxa pe el pentru ca a ajuns si in tara noastra , si deci tot ce misca-n tara asta,pe calea aerului, apei, focului etțetera ( norul, iradierea, poluarea etc) trebuie impozitat. Ca de, e tara unde toate+s anapoda, nu e colacul peste pupaza ci pupaza peste colac =  Unde dai și unde crapă!
Laurentiu Ghita
[01.Apr.11 15:31]
Bogdane, ce are sula cu prefectura? Scuze pentru cuvântul "prefectura"! Ma uit la pagina ta și vad că ești cam leat cu mine, nu ești pensionar, macar. Înseamnă că detergentul de creiere Gâdea-Ciutacu funcționează al naibii de bine dacă și un nenorocit de nor ne duce tot la Băsescu și Boc!

 =  am dat si a crapat mai incolo
Bogdan Nicolae Groza
[01.Apr.11 17:23]
Da amarnic esti la viata. eu am incercat o gluma, poate una nereusita, dar no, am crezut ca vei zambi macar, si n uma vei scutura de radioactivitati sau de nocivitate. Si in plus, nu ma prea intereseaza ce se petrece in tarisoara noastra multilateral dezvoltata, ca-s plecat la munci in europa. de peste un an de zile.
Daca te-a suparat comm-ul meu care, repet, a vrut sa fie unul cu haz, iti cer scuze si promit solemn ca voi urmari cu acelasi interes ca pana acum epigramele dvs, dar fara a ma mai baga in seama cu vreun comentariu. Dixit!

 =  Nu e supărare!
Laurentiu Ghita
[01.Apr.11 19:56]
Ho, nu te oțărî amu!
Nu m-am supărat, dar îmi ajunge că nu mai pot discuta cu cineva fără să înceapă să scrâșnească și să spumege : "Boc!!", "Băsescu!!", chiar dacă discutăm despre cuiperca Pleurotus.
Cu atât mai mult fiind, așa cum spus, departe, ar trebui să fii imunizat!
Sănătate și umor!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !