Comentariile membrilor:

 =  Mi-a plăcut!
mihai nedelcu
[21.Mar.11 19:17]
Tot respectul,încă un text citit cap-coadă cu plăcere (la mine se întâmplă rar).
"Ultima dată îi chemase să le spună că cineva a furat gunoiul din tomberon." nu știu dacă e veche poanta sau nu dar e foarte bună. Mulțumim de caracterizare deși ești prea miloasă, la două paragrafe mai jos ne scoți de inteligenți. Nu ai fost tu destul de hotarâtă. Pe mine o dată m-a pus o pațachină urâtă ca focul să-i scot o Dacie antică din parcare unde stătea la 3 cm de una nouă și i-am scos-o în cinci secunde. După două minute mi-am dat seama ce-aș fi putut face și am vorbit singur toată ziua. Nu ține de șolduri, ține de cum se pune problema, bărbații sunt proști-nap la fazele astea.
Mi-a plăcut ce trăiri înalte inspiră mersul la Biserică. Apar și câteva chestii periculoase "oferindu-i o „consolare” palpabilă", "fleșcăit" sau poate e ceva în neregulă cu mine?
În fine un text f.amuzant, mai vrem!

 =  modificarea legilor reflexiei și refracției
Iakab Cornelia Claudia
[21.Mar.11 20:06]
am ras cu lacrimi, v-am ciugulit din palma pur si simplu pe traseul uneori intortocheat de idei.
nu pot sublinia nimic pentru ca m-a impresionat totul, cuvant si cuvintel.
asa un amestec de unghiuri asupra unei portiere intepenita in existenta.

 =  Mihai, Claudia
Dacă trăznăile mele v-au amuzat, nu pot decât să mă bucur.
Claudia, ai grijă că râsul cu lacrimi zice-se că îngrașă. Și, după aia, dăm vina pe legile fizicii:)
Mihai, eu chiar am o părere bună despre bărbați! Dacă mai sunt și exemplare care fac „specia” de râs, asta e:) Uite, exemplul tău vine să întărească părerea mea bună. Și zici că era atât de urâtă? Nici nu vreau să mă gândesc la ce performanțe ai fi ajuns cu mașina aia, dacă „pațachina” mai era și frumoasă:)
Vă mulțumesc, dragi cititori, și sper să mai am inspirație și pentru alte asemenea texte!

+ Florentina, acest text...
Emil Iliescu
[21.Mar.11 23:55]
Florentina, acest text este un avertisment adresat tuturor masculilor din lume: acela că, și fără ei, intuiția feminină poate ieși din toate capcanele vieții!
Scris cu un zvâc satiric demn de toată lauda, cu dialoguri spumoase și cu fizionomii masculine incizate perfect, textul tău merită recompensat pe deplin.
Este un exemplu că, atunci când vrei să scrii proză adevărată, trebuie să folosești ca personaj principal, chiar și persiflat, un bărbat! Felicitări!
Cu prietenie, Emil Iliescu

 =  eh, așa sunt ei, neajutorați!
Anni- Lorei Mainka
[22.Mar.11 00:15]
Un flaș din viața cum e ea și cum ar dori să nu fie....
Mă bucur, că citesc despre prezentul cu care ne confruntăm...mie imi e teamă să scriu despre prezent, aș fi probabil atât de dură în exprimare că nici portarul nu mi-ar mai deschide poarta....
bravo...continuă.

 =  Emil, Anni
Aprecierile a doi prozatori de marcă mă onorează o dată în plus.
Emil, am senzația (și nu cred că e doar o senzație) că personajele masculine îmi reușesc mai bine decât cele feminine. Nu doar în textele umoristice, ci și în cele serioase. Chiar dacă tu ai spus-o ca glumă că nu poți scrie proză adevărată fără a folosi ca personaj principal un bărbat, eu cred că nu aș putea scrie deloc fără a folosi măcar un personaj bărbat. Am eu așa o slăbiciune. La personaje ... :)
Anni, tu nu ai nevoie să scrii despre prezent, întrucât ai un întreg arsenal al trecutului, de care te folosești cu măiestrie. Deși sunt convinsă că, dacă te-ai decide, ai scrie la fel de bine și din viața de zi cu zi. Cu portarul te-ai descurca tu... :)
Vă mulțumesc, vă aștept oricând și vă doresc o zi frumoasă! Se-arată un pui de primăvară.

 =  Dacă eram eu acolo.....!
Laurentiu Ghita
[22.Mar.11 08:51]
Laudele să le-ntorci,
Cum s-ar spune, cu-o lopată,
Că "bărbații toți e porci",
Zice, evident, o fată!

P.S. Gluma e glumă, dar textul e savuros și actual. Din păcate pentru neamul bărbătesc.

 =  Laurențiu
Dacă erai tu acolo, n-am nicio îndoială că ți-ai fi folosit toți mușchii din dotare (sau aproape, mă rog) pentru a-mi sări în ajutor. Să nu crezi c-am uitat cine mi-a cărat și mutat cărțile de la Cluj:) Vezi că anul ăsta îmi apare o nouă carte! Norocul tău că Galațiul e mai aproape de Slobozia decât de București:)
Și nu sunt de acord că "toți bărbații e porci". Doar jumate:) Dar eu sunt o potimistă și "mă uit" doar la jumătatea care merită.

 =  Oh, ce-am spus!
Optimistă, desigur.

 =  ioi!
Roxana Sonea
[22.Mar.11 21:05]
Cat de fain poate fi of-ul asta apasat, Florentina! :) Ce mi-a placut. N-am citit de mult online.. ce mandrete de text ca revenire. Multumesc.

Cat despre barbati... nu te descuraja, aveau astia bubele lor, in general putin le pasa inclusiv de barba sau mustata! :))

 =  Rox
M-am liniștit, dacă zici că erau „buboși”. Trebuie să te cred, că doar ești doctoriță. :) Dar eu cred, mai degrabă, că aveau neveste (cu mustăți) de a căror frică nu îndrăzneau nici măcar să lopăteze (na, c-am inventat un verb!) pe lângă mașina alteia.
Aprecierea ta mă bucură mult și te rog, mai scrie! Chiar dacă îmi imaginez ce ocupată poți fi în plan profesional.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !