Comentariile membrilor:

 =  Pal,
marian vasile
[18.Mar.11 12:31]
A plăcut ochiului marțian. Sper că va fi luată în seamă de mai mulți cititori (mai ales de poeți), pentru că merită a fi: exprimare liberă, fără căutări, fără forțări. Stele n-am, dar las o lună

 =  draga mea
dorin cozan
[18.Mar.11 15:19]
mi-a placut. fireste, eu as avea o alta ordine, pt ca eu mananc pestele altfel, dar oricum pana la urma, tot mancata ramane. so, iti las semn aici pe servetelul de masa ca sa stii ca am trecut pe aici si am mancat bine ;)

 =  peter pan- traficant de iluzii
Gunță Mariana Aurelia
[18.Mar.11 17:38]
am ceva cu imaginea asta, rostesc aici o incantație, nu știu dacă merge, pe-o parte peter pan, un băiețel verde și inocent, pe de-altă parte tot el, un bulangiu care întunecă mintea copiilor cu chestii happy, etc...
cert e că îmi place foarte mult, am reușit odată să critic o frunză de nuc și nu m-am ales cu mai nimic clar, aici însă totul este evident, după părerea mea, textul nu merită nimic de explicat, totul se leagă de parcă fiecare strofă ar fi soră geamănă cu cealaltă și așa mai departe, într-adevăr aici este o galaxie care nu prea are nevoie de restul universului ca sa se întrețină, dar totuși e destul de realistă, fără el nu ar exista.
cam asta cred eu, nu e nevoie de explicații profunde pentru a înțelege ceva, plus că totul se transmite și niciun cuvînt nu e lăsat în aer.
ps: ultima strofă îmi pare ca un refren cântat după fiecare vers

 =  re
emilian valeriu pal
[18.Mar.11 17:23]
Sa presupunem ca in timp ce va multumesc pentru trecere, in acelasi timp ma indrept spre o explozie la o fabrica de cherestea. Si din cind in cind un iepure imi mai sare din piept danseaza tango ca nebunul pe sosea. Ce facem? Il calcam sau mergem mai departe?http://www.youtube.com/watch?v=FFzk_MX1DCo&feature=relmfu

 =  mariana aurelia
emilian valeriu pal
[18.Mar.11 18:01]
Acum am vazut comentariul tau, probabil aprobat in contratimpcescriam.
Multumesc. Daca ajunge ziua de miine la mine o voi servi cu o explozie.

 =  Tour de magie
neculai lunca
[18.Mar.11 23:33]
Hocus-pocus

Adevărata-ți măiestrie
O poți proba urmându-mi sfatul:
Să scoți un ou din pălărie
Și-apoi să-l contractezi cu statul!

+ magic
ioana negoescu
[19.Mar.11 10:25]
uimitor. rămân fără suflare când te citesc. am spus-o de mii de ori și tot o mai spun. poemele tale îmi vin ca o mănușă pe suflet(imaginează-ți că uneori sufletul poartă mănuși)

acum ar trebui să intru în detalii, să aduc în discuție arhitectura poemului, felul în care atingi momente și zone diferite ale existenței tale și le îndeși în joben, curajul de a rămâne confesiv până la capăt(pânăla urmă nu ar trebui înfierată chestia asta, ci dimpotrivă. a nu fi confesiv e doar o încercare de camuflare, desori nereușită. doar nu scriem din experiența altora. e mai cinstit așa. și mai util. în final poți întrezări calea spre tine.)

ca prin magie, poemul acesta îl dezvăluie pe poet.

 =  ioana
emilian valeriu pal
[19.Mar.11 13:02]
Ca sufletul poarta manusi ostim amindoi. Eu poet nu sint. As fi bun de tatic. Pentru ca stiu sa spun basme. :). Ne vedem la Cluj la lansare. Din pacate acolo nu e nici un Cris ....P))))
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !