Comentariile membrilor:

 =  .
Daria Darid
[12.Mar.11 17:42]
nu sunt în măsură să constat dacă un poem este Bun sau nu , cert este că am stat minute în șir recitind poemul de față , pe melodia heaven.s hung in black . tristețea curge firesc și .. armonios în hotarele cuvintelor ce le-ați ales aici .

" mă salvează doar faptul că
îmi doresc o dragoste la fel ca aia din st. james park
noaptea apa sărută aleea și nimeni nu trebuie să știe"

dorința - semn al salvării . mă întreb cât a mai rămas totuși din voință .

(nu obișnuiesc să las semne - în mare parte , pt că mă tem să nu supăr . nu știu a folosi cuvintele iscusite .. m-am văzut însă obligată să mulțumesc pt că ați postat acest poem )

o seară blândă .

 =  daria
emilian valeriu pal
[12.Mar.11 18:21]
Uhu incerc sa scutur putin prafu de cind m-a mai trecut nimeni pe aci.
Nu stiu ce sa-ti zic. Pe bune

 =  .
Daria Darid
[12.Mar.11 18:51]
Nu stiu ce sa-ti zic. Pe bune .

exact același lucru mi l-am spus când am citit pt prima oară textul ( și multe altele ce vă aparțin ) . cumva , silește la înmărmurire . în sensul bun. de obicei , un comentariu vine cu sugestii de a adăuga sau tăia ceva pe text . eu cred că acestuia îi șade bine așa cum este . și am îndrăznit să las comentariu tocmai pt că m-am văzut îndatorată cu acel mulțumesc .

mă întreb de ce mai râvnesc oamenii la .. salvare . și dacă într-adevăr sunt salvați în vreun fel . de aici , nu-mi dau încă seama dacă mai au cele sufletești necesare ca să se mai bucure de viață și de oameni , că tot sunt nevoiți să joace felurite roluri , ca cel al ... magicianului de sus .

(dar astea sunt , de altfel , întrebări offTopic ce nu trebuie luate în seamă)

presupun că există un fel de sisif in fiecare .

numai bine .

 =  ce faci foca no bine mo
emilian valeriu pal
[12.Mar.11 19:02]
Nu stiu daca urmaresti serialul robotzii, titlul comului e de acolo. Nu e nevoie sa vorbesti cu mine la modul de pronume de politete.
In alta ordine de idei ma bucur ca a inteles cineva ceva din textul asta.
Si ca de la sisif la sisif:
http://www.youtube.com/watch?v=iRJpQ7Vr23E&feature=related


 =  ps
emilian valeriu pal
[12.Mar.11 19:16]
Am prins o zi londoneza ca oricare alta. Ploioasa. Cautam galeriile lui Banksy. Ne-am multumit cu o plimbare prin St. James. Frate-miu imi povestea ce misto e vara, cind totul e plin de oameni. Ploua. Veveritele se urcau pe mine in speranta ca le dau ceva de rontait. Lu frate-miu i-am zis taci si asculta. De atunci am ramas cu obsessia asta: apa care saruta dalele.
Aia e dragoste pura. Scuze ca ma explic.


 =  .
Daria Darid
[12.Mar.11 19:58]
din punctul meu de vedere , nu implică nicio vină faptul că ai adus puțină lumină în legătură cu sărutul necesar ce contopește cerul și pământul în tiparul iubirii . scuzele sunt de prisos :)

eu iau această explicație ca răspuns pt întrebările ce mi le puneam mai înainte . se pare că mai e speranță , voință și cam tot ce apleacă umanul la șovăire când vine vorba de uitare , renunțare etc .

mulțumesc și pt link . am descoperit între timp și de unde se trage titlul . dar tocmai lucrurile acestea mărunte fac omul să se adune . ( folosirea pron de politețe vine tot din atenția de a nu necăji cu ceva . sunt conștientă de distanța dintre , și nu neapărat de vârstă , ci de status și , de ce nu , experiență de viață , coacere etc . )
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !