Comentariile membrilor:

 =  VIRGIL = Al doilea Brancusi
Marina Nicolaev
[29.Nov.10 12:42]
Sculptorul VIRGIL Artist oficial al Armatei Franceze din 2007, de naționalitate franceză, originar din Cluj, este considerat acum in Franta, al doilea Brancusi.

+ marina nicolaev- ambassadeurs
Nache Mamier Angela
[30.Nov.10 12:55]
un articol dens care prezinta o viata culturala intensa si un artist surpriza,VIRGIL,de care nu auzisem pâna acum
colega noastra Marina ,face întâlniri interesante si are talentul de acorda un interes deosebit artistilor români rezidenti ori nu în franta care expun operele lor si sunt ambasadori apreciati ai artei românesti
bonne continuation ,marina
cum vad ca faci "coperta" Agoniei,eu îti acord o steluta de încurajare ,caci câteodata trebuie sa travesezi parisul pentru a participa la evenimente culturale deosebite

 =  Artistii de origine romana
Marina Nicolaev
[30.Nov.10 14:22]
Angela, in calitate de artist plastic afiliata la Uniunea Artistilor din Romania si in acelasi timp, la Maison des Artistes din Paris, am privilegiul de a fi invitata sa particip la toate saloanele internationale, sa cunosc persoane cu destine artistice notabile.

Mai mult, am organizat eu la randul meu, saloane internationale la Bucuresti unde colegii mei artisti au participat cu mare placere, unii dintre ei deplasandu-se chiar in Romania la invitatia mea. Sunt convinsa ca Arta este fara frontiere, mai mult, este limbajul universal al umanitatii.

Exista aici artisti plastici de origine romana care sunt mandri de acest lucru, si in fata carora se inclina o lume intreaga: sculptorul VIRGIL, pictorii Petru Velicu, Georges Mazilu, Nicolae Maniu, Raluca Vulcan, Tudor Banus samd.

Multumesc pentru bunavointa de a lectura acest articol! Ca intotdeauna, sensibila la subiecte de acest gen.
Autorul acestui text nu mai acceptă comentarii la acest text
(sau şirul de comentarii a fost oprit de un editor)