Comentariile membrilor:

 =  felicitări!
Raul Ionut Coldea
[02.Nov.10 02:55]
Promisiunea se ține în continuare! Și noi ne bucurăm să fim părtași la ea. Mult succes! Aștept să aflu despre lansare și poate voi reuși să ajung de aici, din deja îndepărtatul Cluj.

Cu stimă și prietenie,

Raul

 =  Raul
Adrian Munteanu
[02.Nov.10 07:17]
Mă bucur că ne auzim, că știm unii de alții. La Cluj va fi prima lansare, așa că nu trebuie să bați drumurile. Rămâne doar să o stabilim concret. Dau eu un semn din vreme. Cred că va fi la sfârșitul lui noiembrie. Oricum pana in 20 cartea iese.Pe curând.

 =  binemeritată lansare
Cristina Cirnicianu
[02.Nov.10 22:23]
Domnule Adrian Munteanu, vă citesc în tăcere, de ceva timp, din ceea ce ați postat pe aici, în interfața agonia. Nu vreau decât să rup, cu această ocazie, tăcerea mea și să vă felicit, simplu cu admirație.
Cristina Cîrnicianu

 =  e de bine
Anni- Lorei Mainka
[02.Nov.10 22:45]
chiar daca ele - acele ginduri in versuri - vin de undeva din spaima si pierdere - noi stim si te citim - iti va reusi sa transformi timpul in magma de suflet

+ Valoare
Radu Tudor Ciornei
[03.Nov.10 02:58]
un poem cu iz de viata, Un poem ce ne opreste si ne indeamna in acelasi timp. un poem al durerii de a fi in care durerea e soptita sau urlata in functie de cititor. un poem care m-a dus la Cezara Eminesciana. Un poem in care vad autorul , ma inclin si il invidiez cumva. Adrian Munteanu pentru mine dincolo de toate e un om. Si oricit s-ar supara am sa ii spun ca il vad efectiv asa cum imi doresc si eu sa fiu. Nu un om de succes. Ci un OM de valoare.

numai bine

 =  Răspunsuri
Adrian Munteanu
[03.Nov.10 10:52]
Cristina, cititorii "tăcuți" sunt cei care caută în adânc.
Anni, în ce te privește știam că nu ești departe. Cam pe aici este intenția, chiar dacă nemărturisită : în a pune totul în tiparul neutării unor trăiri care se pot transforma în victorii.
Radu, cartea s-a scris că așa a vrut ea. De această dată mă consider o unealtă, corpul prin care a trecut totul, dar nici nu a provocat și nici nu păstrat fluxul trăirilor. De supărat nu am pentru ce. Decât să mulțumesc, cum o fac tuturor, că îmi certificați prezența de dincolo de cuvânt. E important să știu că se simte vibrația pe care cuvântul doar o întrezărește.

+ Succes, omului[-poet] de valoare!
silvia caloianu
[03.Nov.10 11:10]
Impresionant. Intr-o forma bijuterica a poeziei - emotii, trairi autentice, "de jurnal". Reusit si titlul volumului, si aspectul acestuia. Si pentru ca valoarea nu exclude neaparat succesul - mai sunt si exceptii, chiar in timpul vietii, uneori - prezic / urez mult succes! O memorabila, calduroasa lansare de carte, mult optimism, inspiratie si de acum inainte!
(Apropo: imi place sigla editurii!)

 =  Silvia
Adrian Munteanu
[03.Nov.10 13:30]
Mulțumesc pentru urări și speranțe. Provocarea tocmai în asta constă : în formula “de jurnal”, așadar cu valențe epice, “împrumutată” acelei structuri impuse, caracterizată prin subsumare a lirismului total, adică unde te-ai aștepta cel mai puțin să o întâlnești. Dar ce ne-am face fără provocări?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !