Comentariile membrilor:

 =  și ce ploaie vine de la cluj...
Raul Ionut Coldea
[22.Oct.10 00:51]
Toate căutările noastre nu sunt altceva decât fugi de ploi. Și din când în când ploile ne mai urmăresc din trecut, ne mai sărută puțin pe obraz, ca să ne aducă aminte că există. Ploile se iubesc conștientizând și asumând durerea. așa îmi imaginez eu iubirea de ploaie.

Și apoi, când le iubim, ne așezăm cuminți în noi și ascultăm atenți cum trece timpul: "dorm-tac-dorm-tac-dorm-tac"


 =  printre ploi, uneori, ne urmăresc coincidențele
Maria-Gabriela Dobrescu
[22.Oct.10 01:08]
da, Raul! încercam de ceva timp să mă împac cu ploaia.știam că timpul va rezolva asta într-o zi. acum nu mai fug. doar tac. mulțumesc mult pentru semn. nu știam melodia mariei butaciu. de curând mi-a fredonat-o cineva.

cu prietenie, maria

 =  Maria, întotdeauna...
Emil Iliescu
[22.Oct.10 13:01]
Maria, întotdeauna un refren nu poate pune în umbră strofa ce-l precede. Deci, toamna este frumoasă și trebuie iubită! Cu singurătățile și ploile ei. Cu neliniștile ce sunt aprinse ca niște lumânări de seară, când reveria îți aduce în pragul gândului un chip drag, disipat într-o altă toamnă. Toamna este singurul anotimp în care te lepezi de bucuria verii și aștepți simfonia de alb a iernii.
Cu prietenie, Emil Iliescu

 =  ...
Silvia Bitere
[22.Oct.10 14:04]
Maria, depinde în ce loc așezași tu persoana sau obiectul despre care vorbești în text:"în locul în care te așezasem/a rămas doar o neliniște". Contează foarte mult locul pentru mine. Că dacă îl dau la spate sau îl calc în picioare ar fi mai bine pentru mine, ca cititor, că mă spăl pe mâini de persoana respectivă sau obiect ca să nu mă mai viziteze neliniștea. Mi-aș lua umbrela, aș ieși în ploaie, în urma mea potopul.

Un poem sensibil ca și tine Maria:)
Ca noi de-altfel.
Mă mai prefac și eu Maria din când în când.

nepoata lui Bacon,
Silvia

 =  singurătăți
Maria-Gabriela Dobrescu
[23.Oct.10 00:32]
Domnule Emil, voi păstra mereu în suflet toamna aceea. din când în când îi fredonez ca să nu mă uite nici ea. mulțumesc pentru semn. mâine îmi rezerv timp pentru noua dumneavoastră proză.

cu prietenie, maria

Silvia, dacă aș putea să fiu măcar pe jumătate optimistă ca tine. mai treci. mulțumesc și ție! mi-a mai spus cineva că de la ruși :D, dar eu o țin pe-a mea. de la cluj :D

cu drag, maria
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !