Comentariile membrilor:

 =  .
Ecaterina Bargan
[14.Oct.10 21:53]
Felicitari pentru aceasta aparitie, Leo, si, sa fie bine primita. Daca o sa se vanda in librariile din Bucuresti, poate ca o sa fac si eu rost de ea. Ma bucur mult.

 =  si
Ecaterina Bargan
[14.Oct.10 21:55]
a cam trecut 5 octombrie. Poate ca 5 noiembrie...

 =  Cati
Leonard Ancuta
[14.Oct.10 22:02]
merci de urare si atentionare. cartea se va gasi si la librarii in Bucuresti, si in tara, in cateva orase, si va avea si o prezenta buna in librariile virtuale.

+ Foarte frumos: "primul purtător al siglei ULYSSE"!
silvia caloianu
[14.Oct.10 22:09]
Aha: a cam trecut 5 octombrie. Oricum: felicitari! Nu prea cred ca e o carte pe gustul meu (eu sunt cineva care evita filmele / scenele de groaza, obscene, textele explicite...), ceea ce nu inseamna ca nu poate fi valoroasa, de succes.
Sa ai o lansare frumoasa, cititori si critici de calitate!

P.S. Sincer: imi e frica doar cand vad coperta, simt insa o curiozitate mare, as deschide-o si mi-as roti ochii printre pagini, sa vad daca... :)

 =  Inferrnal!
Ottilia Ardeleanu
[14.Oct.10 22:16]
Felicitări, Leo!
La mai multe!

Ottilia Ardeleanu

 =  cinspe
florian stoian -silișteanu
[14.Oct.10 22:26]
O apariție editorială e bucurie!Dacă din ea tresaltă lumină cu atât mai mult!Când autorul mai are și inimă și bun simț atunci să te ții!Până una și cealaltă sperăm.

 =  infernul si Leonard
Claudia Minela Petre
[14.Oct.10 22:30]
Felicitari vulcanule!
Mi-ar placea sa fiu acolo, desi presimt ca e un drac de carte...dură
vom vedea

C&M

 =  leonard ancuta
Djamal Mahmoud
[14.Oct.10 22:40]
te felicit pt noua ta carte, mult succes iti doresc.

cu admiratie


 =  Indiscutabil, !Nfernul !
Aurel Sibiceanu
[14.Oct.10 22:51]
Felicitări, Leo!
Să dai amănunte despre lansare, vreau să vin,
să ne cunoaștem, să-l mai văd și pe
străvechiul meu prieten Es. Pop.

Cu bucurie, Sibi

 =  leonard-
Nache Mamier Angela
[14.Oct.10 22:53]
felicitari leonard
am retinut data usor , caci pe 5 noiembrie e ziua mea de nastere...scorpion ascendent scorpion (glumesc)
dar cum sunt departe mi-o voi procura cumva,cu interes si curiozitate

 =  va multumesc
Leonard Ancuta
[14.Oct.10 23:36]
pentru felicitarile si incurajarile voastre si va astept pe toti cei care puteti, la lansare. o sa fie un 3 in 1, cu vernisaj pictura, lansare carte si concert, totul marca batranutragator. cei care au fost anul trecut in control stiu ce spun.
pe de alta parte pare un roman dur si brutal si nu neg ca asa este. e chiar apocaliptic, probabil primul de acest tip in literatura noastra. in acelasi timp cred ca are si candoare si poezie in el, si cred ca girul editurii Tracus Arte e suficient pt asta.

 =  mă ești nebun?
florian stoian -silișteanu
[14.Oct.10 23:41]
Hai bre nu mă fă să mă zbârlesc unic în literatură Leonarde tată m-aș bucura să te fi luat apa dar din poezie cel puțin nu iese soarele!Hai bre nu te-nfoia.Aș promite că vin!Să mai văd odată data!Aha 5 noiembrie!Mă gândesc frate!

 =  pai n-ai de ce sa te zbarlesti
Leonard Ancuta
[14.Oct.10 23:45]
ca nu vand gogosi. din umilele mele cunostinte nu stiu vreo carte in care sa moara 2 miliarde de oameni, nu in lit rom. si te rog vino, evenimentul asta il fac pentru viitorii mei cititori, cu toata bunastarea de care oi fi capabil la momentul acela.

 =  .
nica mădălina
[14.Oct.10 23:50]
oricum, moartea unuia e la fel de importantă ca a tuturor. și a fiecăruia este unică. de aici ar rezulta că... (plus argumentul cantitate versus altceva)

dincolo de asta, căci nu m-am putut abține, reiterez urarea de la volumul celălalt. și chiar țin pumnii în sensul ăla. căci alunecările sunt ușor de făcut, păstratul vertical e cu schepsis. o știm.

să-ți fei cu bucurie, deci. cât mai simplă și curată.

 =  Bravo!
florian stoian -silișteanu
[14.Oct.10 23:51]
mă fii antenă.m am uitat io și la poya ta.nu pari așa fioros.cre că ești și simpatic.pun pe gipies și ...mai sutălasutăcăvin.sper să nu am ieșire.dar felicitările sunt din inimă.din altă parte puțin rezervat cu unicaturili.io mă refeream la poeieyioare.în fine.joc de glesne.credeam că ești aproape normal.ești normaql .păi dacă ăsta ie targhetu lu tălică să moară două melearde în carte în poveste...ie unic tată.Bravo mă!

 =  multu
Leonard Ancuta
[15.Oct.10 00:01]
fiind vorba de un roman, si nu oricum, cu unul despre autosuficienta, este evident ca moartea unui numar impresionant e doar demonstrativa. nu vreau sa dezvalui prea multe, si sa las placerea cititorului sa-mi descopere !NFERNUL. oricum multe fragmente din roman au aparut sub diverse forme aci pe site.

in rest, invitatia de a participa la respectiva lansare este pentru toata lumea care are drum sau se afla in bucuresti, sau si mai onorant, sa vrea sa vina special pentru asta, cum m-au mai anuntat dif persoane. anul trecut au fost 150, la Control, sper ca si anul acesta sa fie macar la fel.

 =  Sunt mulți cei...
Miclăuș Silvestru
[15.Oct.10 00:18]
care te-au felicitat pt noua carte, probabil o var mai face și alții. Mă alătur celor care deja au făcut-o, urându-ți mult succes în continuare. ...în "virtual" când apare?... toate cele bune!
cu respect, silvestru

 =  Miclaus &
Leonard Ancuta
[15.Oct.10 01:20]
cum spuneam mi-ar placea mai mult ca felicitarile masa bautura si dansul sa fie in societate. dar pentru cei ce nu pot e suficient si aici.

si multumesc si editorilor pentru promovare.

 =  carte
Stefan Doru Dancus
[15.Oct.10 01:40]
Coane, de te prind pă la GAUDEAMUS în noiembrie, te fac o carte. Adecă, pre horincește, carte/carte.

 =  Doru
Leonard Ancuta
[15.Oct.10 01:42]
desigur ca ai sa ma prinzi :)
pentru ca !NFERNUL lansarilor doar incepe cu data de 5 noiembrie, dar va continua tot anul, in bucuresti si in tara. dar inca nu stiu programul.

+ .
ștefan ciobanu
[15.Oct.10 10:26]
felicitari si drum lin. vad ca amani debutul in poezie :) dar asta nu e rau, neaparat. :)
sper sa consolideze pe viitor scrierea ta aceste romane scoase in ultimul timp.

cu drag

 =  felicitări
Mihai Victus
[15.Oct.10 13:31]
am câteva rezerve, din cauza unor discuții contradictorii în legătură cu fragmentul !NTERZIS și/sau unul asemănător, dar aș fi interesat de cum arată întregul....

succes!

 =  Felicitări!!
tincuta horonceanu bernevic
[15.Oct.10 13:45]
Felicitări pentru carte și la cât mai multe vânzări!

tincuța

 =  semn
Monica Manolachi
[15.Oct.10 13:52]
Probabil o lectură a acestui volum ar trebui să înceapă cu înțelegerea semnului exclamării răsturnat. Felicitări!...

 =  2 miliarde??????
marie vrânceanu
[15.Oct.10 20:32]
și zici că mor două miliarde de persoane în romanul ăsta?! Mamma mia! Da ce ai fumat? Sper că nu e și autorul printre ele! Dragă Leonard,pînă te vei obișnui cu stilul meu..caustic,îți doresc mult succes, fii convins că voi cumpăra și cartea și dacă timpul îmi va permite, voi veni chiar și la prezentare.Mo, sînt curioasă de lansările astea în stil bătrînul..trăgător?!Mult succes,din inimă! E așa de vast terenul ăsta al literaturii..e loc pentru toți Leonard. Eu vreau bani, tu vrei un loc in dimora literaturii, să ți-l dea Dumnezeu! Numai bine, Marie

 =  inca mai pot
Leonard Ancuta
[16.Oct.10 00:13]
inca nu ma simt coplesit de felicitari. hai ca mai puteti!
in alta ordine de idei, precizez ca grafica si realizarea copertei apartin lui Tudor Jebeleanu, caruia ii multumesc pe aceasta cale.

+ fel!c!tăr!, bre
iulian poetrycă
[16.Oct.10 00:53]
îmi pare rău că situația mea de emigrant amator nu-mi permite să ajung la_lansare, dar promit că voi executa în cinstea acesteia dansul cocoșului de munte la mine în garsoneră pe lângă niște sticle de bere, de vin, de votcă, sau ce-o da bunul Dumnezeu, căruia îi mulțumesc că nu m-am nimerit printre cele două melearde.

 =  pai daca te țîi de promisiune
Leonard Ancuta
[16.Oct.10 00:59]
io-s mai preafericit ca teoctist, ca tot o sa ne vedem candva. entre altele pe ioan es pop l-am asigurat io ca esti bine și sper sa cetesti si tu ceva den carte, ca sunt vremuri pe care le stim p+acolo. si pt ca e vb despre autosuficienta in carte si-o sa vezi cum e treaba cand unu baga doo melearde si altul doar unu, adica una, adica pe una.

 =  Felicitari!
Sorin Olariu
[16.Oct.10 07:00]
Felicitari, Batrane Tragator! Le meriti din plin...

+ *
Dana Banu
[16.Oct.10 09:53]
felicitări, leo
voi veni la lansare și, după cum ți-am mai spus, de data asta voi cumpăra cartea și o voi citi

numa' bine
de la mine înspre tine

salut

 =  felicitări!
Liviu Nanu
[16.Oct.10 10:10]
Felicitări și la mai mare/multe!

 =  o carte e un copil frumos
silviu viorel păcală
[16.Oct.10 11:53]
Felicitări! Sincer ți-am citit doar poezia așa că aștept cu nerăbdare să citesc și cum scrii diluat! Asta așa de la un poet căzut în război cu proza!

+ .
Claudia Radu
[16.Oct.10 12:19]
Felicitari, Leo!

Nu voi putea veni la lansare, stiu ca voi rata ceva fantastic si infiorator (de frumos), dar abia astept sa (te) citesc, asta pana voi ajunge in !NFERN, desigur.

 =  Explicația fenomenului
Constantin Iurascu Tataia
[16.Oct.10 18:37]

"O carte e un copil frumos"

silviu viorel păcală
[16.Oct.10 11:53]

Mă mir și mă cuprind fiori
Căci titlu-i cam exagerat:
Ori e un biet copil din flori,
Ori este-n "vitro" fecundat.

 =  cu multumiri
Leonard Ancuta
[17.Oct.10 17:30]
intimpin semnele voastre si repet invitatia de a veni la aceasta lansare. sunt cateva surprize care mai raman de dezvaluit, o voi face curand.

+ .
iarina copuzaru
[17.Oct.10 19:22]

Felicitări, Leonard! Sper că este și-un excurs exfernal, nu numai prăpastie :) Mi-a plăcut „o poezie neagră”. Prefigurează ceva amenințător, dar și felinesc, ademenitor.
Succes

 =  iarina
Leonard Ancuta
[17.Oct.10 21:27]
fii pe pace, asa cum spuneam, doar eu sunt Infernul. Cartea in sine trateaza intr-un mod pur personal infernul autosuficientei, prin intermediul a doua personaje diferite. si care in ciuda brutalitatii, reusesc sa faca si poezie.

 =  felicitari
Raul Ionut Coldea
[19.Oct.10 21:36]
felicitări și mult succes! să fie într-un ceas bun. voi căuta și eu volumul, sper că va ajunge curând prin Cluj.

 =  raul
Leonard Ancuta
[20.Oct.10 18:12]
multumesc mult pentru apreciere, da romanul va ajunge si la cluj, dar dupa lansare.

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[21.Oct.10 11:31]
***
felicitari!

 =  *****
Lacatus Daniel
[21.Oct.10 13:14]
Felicitări! Îți cunosc poezia, stilul și sunt convins că este un volum reușit.

 =  felicitari!
Alina Manole
[22.Oct.10 11:49]
Felicitari si mult succes la lansarea cartii!

 =  petruț, daniel, alina
Leonard Ancuta
[22.Oct.10 16:04]
nu-mi ramane dacat sa aștept si felicitarile de după lectura cartii, va multumesc pentru cuvintele si imbarbatarile voastre.

 =  La mai multe!
Atropa Belladona
[22.Oct.10 20:45]
Felicitari pentru carte si mult succes la lansare, dar nu numai!

 =  atropa
Leonard Ancuta
[24.Oct.10 18:09]
multumesc pentru cuvintele tale, sper sa fie o lansare care sa dovedeasca nu numai talentul meu la scris, ci si pe cel de organizator. amanuntele vor veni in cateva zile.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !