Comentariile membrilor:

 =  Corpul a două armate. Dragoș
Ioan Barb
[25.Jun.10 09:27]
Poemul are o idee interesantă, asemănarea unui spațiu intim, destinat dragostei, cu câmpul de luptă în care își desfășoară forțele două armate. Mai e și sugestia aplicabilității teoriei contrastelor, o luptă ce precede actului creației. O luptă în care fiecare aduce ceva și până la contopire, ceea ce generează un nou aliaj. Abordarea este în acest text suficient de intensă pentru a genera imagini puternice care să dea forță acestui poem. Și mijloacele tehnice poetice sunt pe măsura concepției poemului. Nu că aș dori să laud ci pentru că mi-a plăcut. Cred că în poezie sunt infinit de multe locuri pe care nu s-a umblat și lucruri care nu au fost spuse. Mai punctez aici originalitatea text-idee și urmăresc cu atenție drumul neconvențional și dorința de necunoscut a autorului. Cu plăcerea lecturii, Ioan.

 =  lui Ioan
Dragoș Vișan
[25.Jun.10 10:46]
Ai intuit deja începutul unui viitor eseu original de-al tău aici: "Mai e și sugestia aplicabilității teoriei contrastelor, o luptă ce precede actului creației. O luptă în care fiecare aduce ceva și până la contopire, ceea ce generează un nou aliaj." Aș folosi aceste sugestii pentru alte creații, lupte, retrageri, replieri... Îți mulțumesc foarte mult pentru aceste impresii despre poemele mele.

 =  armatele iubirii!
Ottilia Ardeleanu
[25.Jun.10 19:23]
Minunat, Dragoș. Iubirea te înzestrează cu arme. puternice. Iată două armate care luptă pentru iubire. se întrec în care să fie cel mai bun luptător.
cu siguranță va câștiga cel ce va avea o strategie mai puternică. deși, rezultatul este, bineînțeles, pacea, înțelegerea, tratatul.

frumos. de tot.

Ottilia Ardeleanu

 =  Ottiliei
Dragoș Vișan
[26.Jun.10 10:08]
Bine că mi-ai dat mingea la fileu, ca să fac unele precizări. NU vreau să câștige o armată sau o alta. Pun de fapt celulele - soldații celor două organisme combatante să se înfrunte direct, să se lupte corp la corp, să lanseze săgetări pe la urechi, prin zone erogene, pe tot câmpul de bătălie, într-un foc continuu, de fapt fără mijloace mecanizate, fără ieșiri în decor aerian ori subacvatic (cele două armate știu să se respecte, nu atacă pe furiș, n-au trupe de rezervă).




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !