Comentariile membrilor:

 =  Si crestea intr-o luna...
Sitaru Diana
[05.Sep.05 22:54]
Poezia ta are aura unei nopti fara stele...a unei singuratati care salasluieste pe strazi alaturi de felinarele obosite...
Imi plac in special ultimele 2 versuri. Ai incheiat poemul in varianta pe care personal o consider ideala. Si trebuie sa recunosc : m-am regasit printre versurile molcome, printre tacerea exploziva a lor.
multumesc ela
diana

 =  Diana
Dana Lucaci
[05.Sep.05 23:06]
E ca și cum ai lua o oră cu aceeași esență, într-o tăcere, ai împărți-o cu cineva și, imaginându-ți un loc departe de lume, ți s-ar deschide un lac fără nume ori abia vizibil. Și atunci totul începe să capete sens, îndeosebi lumina și tăcerea din ea.

 =  Ora de fildes
Andu Moldovean
[06.Sep.05 01:49]
Da... aici vad cateva din elementele de nelipsit: forta, lumina, dar mai ales sentimentul. Un poem lucrativ al carui titlu te duce cu gandul departe... un final remarcabil, cred ca acolo iese sinceritatea la suprafata lacului asa, ca un peste si toti zic "uite un crap!"... dar intunericul si lumina orei de fildes ii pacaleste, e un guvid.
Bobadil.

 =  Andu
Dana Lucaci
[06.Sep.05 08:20]
Acum să mă gândesc mai bine, iau partea serioasă cu forța, lumina, întunericul, sentimentul și ajung la final unde am de ales între doi peștișori - ori e cineva pe marginea lacului pescuind, ori se zbat peștii pe uscat, ori abia de scot căpșorul din ape. Complicat cu basmele, mă întorc la realitate, că de', tonul tău mi-a dat ideea. Mulțam pentru buna dispoziție.

Ela

 =  parere
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
imagini bune, ai o vizulizare buna, esti atenta la schema poeziei si la mesajul ce doresti a-l transmite. Ca cititor insa intampin o oarecare dificultate in a-mi ditribui atentia in efortul de a ingloba toate randurile tale intr-o singura idee centrala, suferi un pic la capitolul fluiditate compensand insa prin intelect. Se vede munca unei gandiri porgresive, gradate, cu accent pe minutiozitate, mai putin pe senzorial. Totusi o poezie buna. Cu drag, Ionut

 =  Ionut
Dana Lucaci
[06.Sep.05 09:44]
Mulțumesc, ai prins luciul apelor, acolo în adâncuri se află și un fir de fluid abia vizibil, el merge pe linia sentimentului și se întrerupe la un moment dat între basm, realitate și vis. Este ceasul de fildeș, cu semnificațiile sale mai mult sau mai puțin lăsate vederii libere. :) De ți-a plăcut, e semn bun, știu că e altfel decât scriu în ultima vreme. Te mai aștept.

Ela

 =  parere
Bogdan Gagu
[06.Sep.05 13:48]
apreziez

"simplu privindu-ne ora trecând cochetă pe o alee fără lumini
împărțim același cadran de fildeș
minutele mele se pliază discret între două secundare de fum
irosim transparențele zâmbind fiecare pe un arc de cerc "cu drag
inoni

 =  parere
Bogdan Gagu
[06.Sep.05 13:48]
apreziez

"simplu privindu-ne ora trecând cochetă pe o alee fără lumini
împărțim același cadran de fildeș
minutele mele se pliază discret între două secundare de fum
irosim transparențele zâmbind fiecare pe un arc de cerc "cu drag
inoni

 =  Bogdan
Dana Lucaci
[06.Sep.05 14:14]
Mulțumesc pentru că ai desprins primul arc de cer(c) al orei de fildeș. În acest fel m-ai făcut să îmi re-privesc ora și să îmi dau seama că nu o împărțisem în sferturile esențiale, așa cum o aveam în gând. Abia acum i-am redat și ceasului, și lacului ce li se cuvine. Te mai aștept, la scenă deschisă.

Ela

 =  ora de fildes
carmen mihaela visalon
[06.Sep.05 23:10]
o singura clipa- doua secundare, un singur nufar-mii si mii de sori: "răsar lumi între noi precum pruncii din basme impreuna", in visul asternut de lumina si umbra, ne intalnim in fata unei lingurite cu vin si cu paine la...

 =  Carmen
Dana Lucaci
[07.Sep.05 00:17]
Orele lotusului mereu altfel in rotita lor nuanta, acolo unde se fac sclipiri fluorescente, ceasornicarii lasa secundarele sa isi duca menirea, noi doar ne aseyam pe acleasi cadran, privitori fara o mina intinsa. Ceasul nu e de purtat la maini, tu stii. Multam fain pentru cina cea de la ora in fildes. Ce de elefanti ar trebui sa ne dea consimtamintul! ;)

Ela

Ela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !