Comentariile membrilor:

 =  link Jurnalul
Cristina Hasse
[05.Sep.05 23:34]
Ba chiar se poate citi online AICI!

 =  nedumerire
silvia caloianu
[06.Sep.05 00:24]
multumesc, Cristina, desi, nu cred ca nu au mai citit si altii, care tac, desi, sesizez, ca nici tu nu ai indrazneala sa intrebi...
nu ca as avea pretentia de "premianta"...
poate ca trebuie sa tac si eu...nu imi place insa ca - semnate de Elia Ghenescu - sunt citate versurile mele (acelasi text, trunchiat, cu doua titluri...sau nu mai inteleg...)

 =  Jurnalul cu erori
Cristina Hasse
[06.Sep.05 00:40]
Nu pot totusi sa tac. Citind articolul am avut neplacuta supriza a unei confuzii. De pe site se stia cine este castigatoarea concursului de poezie, anuntata de insasi cea al carei nume se afla in subsolul versurilor citate in Jurnal. Se mai poate face ceva? Ziarul se tipareste in aceasta noapte cu o informatie eronata care nedreptateste. Pacat... Era sa cred ca Silvia si-a cedat premiul...

 =  Iarta-ma Silvia!
Miron Manega
[06.Sep.05 00:47]
Eu sunt autorul acestei greseli impardonabile. Nu-mi dau seama cum s-a produs suprapunerea de nume, pentru ca Radu mi-a trimis corect si poeziile si numele, si poza (care n-a mai intrat). Cred ca am citit ceva de Elia Ghinescu inainte de a trimite textul prin e-mail si am ramas cu numele ei lipit pe memorie. Nu a fost vreo rautatesau vreo diversiune si nu cunosc personal pe niciuna dintre ele. Castigatoarea a fost intr-adevar Silvia Caloianu. Iarta-ma, Silvia, daca poti

 =  ce-i de făcut?
Elia Ghinescu
[06.Sep.05 01:03]
http://www.poezie.ro/index.php/author/4698/index.html

Aceasta este pagina Silviei Caloianu, cîștigătoarea concursului de poezie de la Agigea. Pe drept meritat concursul. Adevarat că o greșeală de editura mă poate trimite "la ziar", dar nu cred ca sunt încă pregătită să-mi asum meritele acestei reușite.
Rog redacția ziarului să repare greșeala făcută și să o caute pe SILVIA CALOIANU la pagina pe care am afișat-o la începutul comentariului.
Cu respect, Elia Ghinescu

Am redactat mai sus mesajul meu catre Jurnalul National. Văd că autorul iși recunoaște vina. Sper să mai poată face ceva să îndrepte lucrurile. Nu că mi-ar displace, dar încă nu merit. :) Mai e puțin pînă acolo și dacă stați pe aproape o s-o vedeți și pe asta. Ce-i de făcut acuma? O să mă apuc serios de muncă așa încît să cîștig și eu ceva concurs...de rebus măcar...:) (Evident, încerc să glumesc pentru a detensiona situația.)
Silvia, o să fie bine, sper...tu știi cum e cu ziarele. Iarta-i.

Drag,

 =  Miron Manega...
silvia caloianu
[06.Sep.05 01:06]
adresa textului meu, care va apare maine si pe hartie, semnat de Elia Ghenescu - desi, nu integral - cu doua titluri: http://www.agonia.ro/index.php/poetry/107333/index.html
desigur, nu pot fi incantata. si nu e vorba de o vanatoare de slava, sper sa fiu inteleasa corect...
(Scuze, Elia, cred ca te simti si tu aiurea...)
ce sa mai zic? nu e apocaliptic, nu e...

 =  se întîmplă și la case mai mari, vedeți??
Elia Ghinescu
[06.Sep.05 01:15]
Domnule Miron Manega, cu stimă, vă rog să vi se mai lipească ochii de cîte un text de-al meu...:) Mă bucur să aflu că sunt plină de "lipici". Haideți, că nu e așa tragedie. Silvia oricum e un nume remarcat de mult și nu poate fi cu nimic prejudiciată doar de la o greșeală de ziar...
Nu e nimeni supărat, fiți sigur...Iată, se întîmplă și la case mai mari..


 =  Qui pro quo regretabil
Miron Manega
[06.Sep.05 01:31]
Din pacate, acum nu se mai poate face nimic, ziarul e deja tiparit. Dar, cu toata nedreptatea pe care am facut-o amandurora, exista si un castig. Incurcatura va atrage mai mult atentia asupra voastra si, implicit asupra site-ului. Care, iata, a devenit subiect de discutie pe un alt teritoriu public. Ceea ce nu e neaparat o consolare pentru cel ranit, recunosc. E doar o consecinta. Ca si faptul ca eu voi plati, oricum, pentru acest qui pro quo nefericit.

 =  Calutul mov
Miron Manega
[06.Sep.05 01:53]
Mi-am adus aminte, Elia. Am citit "Calutul mov" inainte de a scrie sub versuri numele Silviei. "Calutul mov" mi-a luat mintile. E doar o explicatie, nu o scuza.

 =  Miron Manega, imi pare rau...
silvia caloianu
[06.Sep.05 02:10]
Imi pare foarte-foarte rau ca nu am tacut. Prea-prea multa zarva pentru nimic. Elia, nu sunt mare "nume", nu ma consider, va rog s ama credeti...Pur si simplu, mi-a fost atins orgoliul de autor, nu de castigator al vreunui concurs (poate nici nu e adevarat, ca am fost anuntata eu :D). Macar bine ca nu s-a incarcat poza! Asta da, fericire! (in cazul in care eram eu in poza!). Mi-a fost suficient sa ma vad in revista lui Silisteanu: incruntata, ca o moarte, fumand, maaaaaaaaare, pe toata pagina...Macar sa fi fost ca o moarte zambitoare :), dupa cum ma stiu in realitate. Asa ca...intotdeauna e loc si de mai rau :) As vrea sa ramana asa. Sa fie liniste, in ce ma priveste. Inca o data: imi pare rau ca am sarit...

 =  e totusi un lucru bun
Radu Herinean
[06.Sep.05 14:46]
dragilor, haideti sa nu exageram si sa ajungem la vorba aia care zice ca "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita". Domnul Manega a facut un gest deosebit publicand acest material despre agonia.ro si despre festival, si-a asumat greseala si sunt convins ca nu o va uita pe Silvia Caloianu atunci cand va avea ocazia sa faca un gest publicistic frumos fata de ea.

am atasat acestui material poza Silviei, care fusese trimisa pentru publicare, si va rog sa va ganditi ca acest material este foarte util comunitatii poezie.ro pe ansamblu chiar daca a alterat perceptia asupra a doi dintre autorii de pe site.

 =  Erată
Silviu Tudor-Saladjiar
[06.Sep.05 14:48]
Buna ziua!
Miron Manega, greșeala nu e impardonabilă, iar remedierea ei se poate face printr-o erată, n-ar fi prima oară, subiecte mai fierbinți au avut parte de corecturi, precum bine știm.
P.S. Salutări de la părintele Sandel Ionescu ot Periș, Miron, se apropie hramul Bisericii sale, le poți invita la cântarea Sfântului Dumitru și pe Silvia și pe Elia drept reparație :)

+ Cezarului, ce-i al Cezarului
Ghinea Nouras Cristian
[06.Sep.05 16:07]
Felicitări Silviei pentru premiul obținut, este confirmarea unui talent autentic, pe care l-am remarcat încă din prima zi a intrării mele pe site (îmi amintesc că erau acolo două poezii, la "Subiecte fiebinți", pe prima pagină). Sper să adaug și eu cât de curând un material la lista aparițiilor în presă, care încep să devină din ce în ce mai realiste față de poezie.ro, dând Cezarului ce-i al Cezarului. Rămân și eu dator cu un gest publicistic..., să auzim numai de bine!

 =  acei frumosi nebuni ai marilor orase
serban georgescu
[06.Sep.05 16:48]
Mi-a placut in mod special formularea "poeti anonimi" din articolul domnului Manega.

Ca si cum ai spune "acei frumosi nebuni ai marilor orase"

Multumiri autorului

Multumesc Radu

pentru aceste guri de aer

 =  Felicitari
Yness
[06.Sep.05 17:18]
Silviu Tudor are dreptate. Greseala se poate repara in nr urmator printr-o nota cu mici explicatii si scuzele de rigoare.

Felicitari Silvia pt castigarea concursului &
felicitari Radu pt reusita si buna desfasurare a festivalului

 =  Academia Cațavencu
Liviu Nanu
[07.Sep.05 16:40]
Să revenim la presă. În Academia Cațavencu nr. 35 (716) 7-13 septembrie, la pagina 6 există un articol (reportaj) bine scris despre poezie.ro și Festivalul de la Agigea semnat eugen@catavencu.ro (adică Eugen Istodor).
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !