Comentariile membrilor:

 =  Bravo nouă!
Sunt bucuroasă de a fi participat alături de voi, constănțenii, la acest prim volum și îi felicit pe toți, precum și pe cei care s-au străduit pentru realizarea lui „tehnică”. A, și să nu uităm pe cei care au dat banii (chiar așa, habar n-am cine a contribuit financiar la tipărirea cărții. Poate ar fi frumos să fie amintit, știut fiind că, oricât de autori grozavi am fi noi, nimic nu se materializează fără bani). Mă încântă faptul de a vedea transformat în realitate ceea ce mai ieri (câteva luni în urmă) era doar un vis de cafenea.
Așa cum ți-am spus în particular, nu-mi place coperta I, și am și motivat de ce. Nu insist. Păcat, totuși, că nu am fost consultați și noi, autorii, printr-un sondaj de opinie. Altfel, să sperăm că se compensează cu ceea ce conține, că selecția a fost riguros făcută. Caricaturile autorilor realizate de domnul Leonte Năstase le știu în parte, și consider că sunt la înălțime. Abia aștept să văd volumul, sâmbătă. Sper să avem o lansare frumoasă!

 =  Agoniști într-un volum colectiv
Dan Norea
[09.May.10 22:02]
În text n-am menționat explicit, dar celor care n-au citit cu atenție lista autorilor le sunt dator o subliniere: printre numele de acolo se regăsesc câțiva agoniști: Elia David, Loredana Dănilă, Ion Ruse și subsemnatul. Toți - membri ai Clubului Umoriștilor Constănțeni. Ba, mai mult, într-un text de prezentare a CUC există citate din texte de pe agonia, semnate de Ina Cîrlan, Carmen Anghelina, precum și un lanț de epigrame, începând cu cea postată de Ion Diviza.

Mai este necesară o mențiune: acel "vol.I" reprezintă promisiunea CUC de a scoate un asemenea volum în fiecare an.

Florinel, sponsorul n-a fost uitat, este menționat la începutul volumului. Iar în privința coperții, trebuie să pleci de la ideea că ceea ce nu poți schimba, nu merită regretat.


 =  Hip, hip, uraaa!
Atropa Belladona
[10.May.10 07:08]
Felicitari, dragii mei, din toata inima, ma bucur mult pentru voi toti si-n special pentru prietenii mei agonisti, dar nu ma bucur afland ca ati strecurat pe-acolo si ineptii de-ale mele! Asa-mi trebuie daca nu-mi tin inchisa gura sparta!
As fi instelat articolul, dar, fiind deja la recomandate, nu mai e cazul!
La cat mai multe volume, cu mare, mare succes!Pastrati si pentru mine un volum!

io

 =  Laudatio
Constantin Iurascu Tataia
[10.May.10 12:58]

Norică, binecuvîntată fie-vă inițiativa, nici nu se putea ca un agonist "vînă" ca Dan Norea să stea de "lemn Tănase" cînd zilnic se tipăresc culegeri de umor. Și mă bucur că i-ai avut alături pe veșnic agitatul Ion Ruse cît și pe Florentina Loredana, condeie foarte dotate în umorul românesc. Mă bucur că voi întîlni în paginile culegerii voastre pe "veteranii" Ananie Gagniuc, pe fie iertatul Stelian Filip cît și pe draga mea vasluiancă Sanda Ghinea care îmi amintește de îndepărtata mea junețe. Să vă dea Dumnezeu putere (și pițule!) ca să continuați această frumoasă întreprindere ! Tataia

 =  o inițiativă frumoasă
Maria Tirenescu
[10.May.10 21:25]
Felicitări! O inițiativă frumoasă și o carte scrisă cu suflet de cei care au spirit. Să aveți și o lansare deosebit de frumoasă și să scrieți despre ea.

Cu prietenie, Maria

 =  Atropa, Tataia, Maria...
Dan Norea
[10.May.10 22:42]
Carmen, mă bucur că te bucuri. Cât despre nebucuria ta, citatele din carte îți asigură un volum, așa că nu trebuie să le regreți. :)

Tataie, având atâția prieteni printre autori, ai un volum asigurat. Și te asigur că merită.

Maria, mulțumesc pentru urări. Duminică voi scrie câteva rânduri, tot aici, pentru a descrie lansarea. Sper să iasă bine.

Mă bucur că sufletește sunteți alături de noi. M-aș bucura și mai mult dacă ați putea sosi în carne și oase (ce are mai mult fiecare). :)
 =  Ete, ouăle de CUC!
Laurentiu Ghita
[10.May.10 23:53]
Bravo, prieteni si la mai multe! Sunt convins că e prima-ntâi! Norică, dar n-ai zis nimic la Buzău despre asta!Puneți-mi si mie un volum "la rece", pâna mă întorc în țară, dacă mă lasă Ejafjallajo....câh!

 =  Laurone
Dan Norea
[11.May.10 08:22]
La Buzău n-am spus nimic pentru că vineri dimineața încă nu aveam volumele. Drum bun și stai liniștit, ce-i al tău e pus deoparte. Vorba lui Gagniuc: "Volumul e gratis, autografele costă". Și sunt 20 !
:))

 =  Bravo!
Ion Diviza
[11.May.10 11:43]
V-ați dezlănțuit serios nu glumă, serioșilor glumeți!
De parcă Prăvălia ar funcționa de când lumea...
Sunteți băieți (și fete) de ispravă, ce mai!
Bravo, Dan Norea & Co.
Felicitări, fraților-confraților.
Și fiindcă pe 15 voi fi la o nuntă, am să închin numaidecât un păhărel pentru reușita lansării volumului vostru de debut.
Baftă!

Ion Diviza

 =  Re: Bravo
Dan Norea
[11.May.10 14:22]
Ioane, mulțumim pentru felicitări. După festivitate, cam pe la ora 14, o să închinăm și noi niște pahare. Și promit că unul va fi în cinstea ta, mai ales că figurezi în carte cu epigrama pe care ne-ai închinat-o în dec. 2008.


 =  Garanție
Gârda Petru Ioan
[12.May.10 08:00]
Prezența lui Norică este garanția că acolo se vinde umor de calitate.
Dane, te rog să precizezi modalitatea în care admiratorii de la distanță pot cumpăra volumul.

 =  Publicitate
Ruse Ion
[12.May.10 14:02]
Umor buluc și veselie,
Curg poantele aici, potop,
Și permanent la prăvălie
E marfă... și-i deschis nonstop.

 =  Garanții
Dan Norea
[12.May.10 16:07]
Nelu, Ion Ruse are dreptate cu publicitatea lui. Din cei 20 autori, 15 dovedesc un umor de calitate. Nici ceilalți nu sunt slabi, dar nu au umorul ca specialitate principală.
Așa că ai nu una, ci mai multe garanții. Ca dovadă, la recitalul de la Buzău, Ananie Gagniuc a fost vedeta serii.

În privința volumului, consideră că ce-i al tău e pus deoparte. Mai discutăm săptămâna viitoare.

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[13.May.10 14:18]
***
felicitari Domnilor!

 =  Re: semn...
Dan Norea
[13.May.10 14:28]
***
Mulțumim, Domnule!

 =  O lectură plăcută
Vali Slavu
[01.Jun.10 17:18]
Acum, că am avut ocazia să citesc volumul, pot confirma că este o selecție reușită, umor cât cuprinde. Mulțumesc pentru carte, pentru dedicație, autografe și pentru surpriza de a mă regăsi într-o fotografie într-una din pagini!
Felicitări și la mai multe!

 =  Vali, dacă nu mă înșel
Dan Norea
[01.Jun.10 19:14]
... poza imortalizează prima ta ieșire în lume, dintr-un (sunt convins) lung șir ce te așteaptă. Pe de altă parte, firea ta independentă, chiar rebelă, e cât se poate de evidentă: ai început cu sfârșitul - Azilul de bătrâni !
Pe aceeași linie, mi-a plăcut răspunsul tău către Diviza, care te invita să nu lipsești de la niciun festival - "Mă gândeam să nu lipsesc de la cel de la Chișinău. :)"

Mă bucur că volumul ți-a plăcut. Selecția (pe care am făcut-o împreună cu Ananie Gagniuc și Petru Brumă) a fost o muncă deosebit de dificilă. Dar sper că am obținut o cotă de umor pe centimetru pătrat destul de ridicată.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !