Comentariile membrilor:

 =  Eveniment!
Gârda Petru Ioan
[03.Jan.10 15:43]
Atropa Belladona, bine-ai revenit nevio... ăăă... sănătoasă!
Ne-ai lipsit!
Un an nou cu noi... și cu noi succese!

 =  A' dracu' berbecul acela!
Ioan Jorz
[03.Jan.10 18:21]
În loc de concluzie

Ciobanul, fire sperioasă,
S-a comportat ca un zevzec:
Dotat cu-o bâtă... noduroasă,
A fost salvat tot de berbec!

Ioan J

P.S. Mi-a plăcut. La mulți ani, Carmen!

 =  raportul comisiei care ridică multe semne de întrebare
Laurențiu Orășanu
[03.Jan.10 19:15]
Raportul Comisiei de Protecție a Animalelor

Cazul Golia T. vs. David atestă - o dată în plus - mutația periculosă la care asistăm în ultima vreme: violul se mută, volens-nolens, din lumea celor care mai și cuvântă, în lumea animalelor.
De unde, până nu demult, vorbeam de o comportare animalică a oamenilor, acum trebuie să recunoaștem o comportare umană în regnul animalicesc. Ceea ce se producea firesc, inclusiv între berbeci și mioare - poate cu ceva mai multă alergătură - începe să aibă caracteristicile violului liber-consimțit la care se pretează oamenii. Ademenirea - necunoscută animalelor - începe să devină o metodă. Mutația lui David, ademenit mișelește cu un bikini enorm, a fost urmată de cochetării ne-mai-întâlnite mai înainte la oițe: tunse scurs peste tot, cu belciuge aurite în bot, fremătând din nări, păscând cu mișcări lascive, unduitoare, ele par a dori să fie violate în orice moment: în mijlocul naturii, la muls, la răvășitul oilor - oriunde... Berbecii violatori se găsesc fără apărare în fața unor astfel de metode și tertipuri. Ca și la oameni, și la ovine justiția bănuiește, chiar dacă nu a fost prezentă la fața locului, că violul a fost un act agresiv, astfel că se constată recent o pasivitate de necrezut a berbecilor: ei se tem să-și ducă la îndeplinire rostul procreator, de teama de a nu fi declarați violatori, lucru ce are efecte dăunătoare asupra creșterii șeptelului.

În concluzie, pentru a salva berbecii de la o inhibiție dăunătoare perpetuării neamului ovin, se recomandă oamenilor ceva mai multă discreție. Dacă nu puteți trăi fără violuri, atunci măcar e recomandat să le comiteți fără prea mult tam-tam: nu pe islaz, nu în pădure - în niciun caz. Fără reconstituiri la TV. Condamnările - dacă vor fi - vor fi cu suspendare. Altfel, sexul liber consimțit va dispărea și din lumea animalelor.

Președinte,
Indescifrabil

 =  bine-ai revenit
Filip Tănase
[04.Jan.10 06:09]
Vai, vai și bini-mi pare c-ai vinit. Academia Agonia.net dă dependență, pi mini nu mă înșală instinctele, pentru că simțeam că o să faci sevraj și iată că nu m-am înșelat.
După câte vezi ți-am acordat și ultima doză de toxicitate pe care ți-o doreai, adică am adăugat și ciumăfaia, pentru care nu mi-ai răspuns dacă te tentează adaosul la formula ta. Cu ocazia venirii ți-am făcut un modest catren care sună cam așa:
Aho, aho, iar aho,
Ai din nou un text mișto,
Au ieșit din el scântei
Ești artistă de condei.

Asta-mi place mie la tine, că tu-mi scrii foarte des și eu nu. Nu pot matragunuțo, că sunt beteag la mâna dreaptă, am făcut un nod de pix neoperabil. Pentru tine fac o excepție. Îți spun : bine-ai venit prințeso, că-ți duceam sincer dorul, că tu ești sarea și piperul acestui portal.

 =  bine ai revenit, intr-adevar
Roxana Sonea
[04.Jan.10 02:20]
E nevoie de briza umoristica pe site. Parca a plecat conducatorul de front.

Ma bucur sa te recitesc si mai vreau texte, chestii, batalii, dialoguri, șotii. :) Textul de mai sus, desi scris cu mare maiestrie (palaria, palaria) e din pacate foarte previzibil, fura din savoare. Remarc umorul de nume, le alegi extraordinar de bine.

Te citesc cu mare drag,
Roxana

 =  Dragi prieteni si comentatori,
Atropa Belladona
[04.Jan.10 13:02]
Nelu, Ioan, Ghiocel, domnul Filip si Roxi,

Bine v-am gasit si la multi ani!
Va multumesc pentru bunavointa cu care m-ati intampinat sub acest text amarat, dar, va rog sa iertati calitatea indoielnica a textului, caci sunt luni bune de cand n-am scris un rand, iar inertia isi spune cuvantul...

Nelu, nu stiu cat v-am lipsit eu, dar voi, cu siguranta, mi-ati lipsit enorm. Sper ca seria de evenimente nefericite ce m-au tinut departe de site sa se fi incheiat, in sfarsit si sa nu trebuiasca sa mai dispar cu lunile...
Abia astept o bataie cu bulgari...epigramatici!:)

Ioan, multam de catren, la multi ani si tie, te-ajung eu din urma cu vreo replica, ai putintica rabdare, sa-mi revin...:)

Maestre Ghiocel, ca de obicei, mi-ai tras un com de m-am inverzit la fata de invidie...si-abia imi revenise nitelush culoarea in obraz...:)Bucuroasa de revedere!

Domnule Filip, va salut si multumiri, sunteti prea generos cu laudele si va garantez ca nu le merit. Onorata de trecere, sa ne citim sanatosi!

Roxi, iti multumesc pentru sinceritate, te rog sa ma tragi de manecuta de cate ori vezi c-o iau pe aratura cu textele, sper sa-mi reintru in mana si sa scriu si mai binisor...Sper! Si te-astept cu mare placere, oricand!

Va imbratisez si
LA MULTI ANI!

io

 =  boul de berbec
Ion Diviza
[04.Jan.10 16:46]
Frumoasa poveste de dragoste tomnatica-tarzie si, principalul, foarte realista. Si educativa. M-a amuzat tare, daca am inteles totul corect. Un singur lucru nu mi-a fost clar sau, mai bine zis, am o obiectiune: de ce in aceasta efervescenta aventura erotica s-a angajat un berbec si nu un bou. Au nu s-a intamplat aceasta intamplare deloc intamplatoare la finele Anului Taurului? Daca te-ai prins sa ne vorbesti despre violatori de rasa, vorbeste-ne, cel putin, de unul abilitat cu toate abilitatile. Daca nu ai gasit in arealul precarpatin al Iasilor un bou ca lumea, trebuia sa gasesti macar un buhai. Caci pe la noi, pe la Chisinau, acest mascul mitic va mai fi tras de coada pana hat pe 14 ianuarie. Prin urmare, poti s-o trmiti pe Golia T si intregul ei desant dincoace de Prut, sa-si incerce si pe la noi norocul. Mai stii ce viol poate iesi din trebusoara asta?

P.S. La multi ani!...Si nicicand sa nu te paraseasca harul, asa cum nu se lasa de mine. Paharul. :))

 =  Frate Ionica D. :)
Atropa Belladona
[04.Jan.10 20:13]
La multi ani, coane Diviza si sa traiesti, sa infloresti, ca un mar, cu par, traiasca-ti harul si fie-ti plin paharul, precum vorbele-ti de duh! :)
Despre boul de berbec, s-avem pardon, dar povestirea in care el fu erou aproape biblic, n-ai idee cat e de reala, dar mai ales coana Golia T. Ai fost la un pas de a face cunostinta cu domnia sa, te-a salvat Mariuca noastra, prietenii stiu de ce. Daca nu stiu, asa le trebuie, ca-ntorc macazul precum noi armele la 23 august...:)
Te tzuc, frate Ionica!
Io

 =  Povestea unui viol
Dan Norea
[04.Jan.10 22:14]
Un cvartet de coarde mergea prin pădure. Auziseră că pe acolo bântuia un violator în serie, dar se gândeau că un sfert de viol nu e mare lucru.
Violeta, solista trupei, preocupată de problemă, gândi cu voce tare, precum europarlamentarele:
- Auziți, fetelor, care o fi pluralul de la viol, violuri sau viole ?
- Proastă ești, nu pot fi mai multe viole, tu nu vezi că avem doar una ? Și aia e a mea, se fuduli posesoarea instrumentului cu pricina.
- Și ce ești așa de mândră ? întrebă, pe un ton superior, violoncelista grupului. EU am parte de instrumentul cel mai mare. Dacă nu ați aflat încă, dimensiunea contează ! Dar, apropo', de ce-am luat-o noi pe aici ? Mie nu-mi plac scurtăturile.
Singura care tăcea era violonista a doua. Tocmai pusese ochii pe niște violacee, plante din familia dicotiledonate, de culoare violetă.
- Vioreaua asta se asortează cu vioara mea, se gândi ea. Nu lipsește decât...
Gând la gând cu bucurie. În fața lor, pe cărare, apăru Viorel, renumitul i

 =  Sorry, html-ul e de vină
Dan Norea
[04.Jan.10 22:16]
Gând la gând cu bucurie. În fața lor, pe cărare, apăru Viorel, renumitul violator, deghizat în Moș Crăciun.
- Ho, ho, ho, ho ! grăi el, văzând că sunt patru fete. Vreau să vă avertizez, în curând vă violez.
- Wow, ce cadou mișto! Ați văzut, fetelor, dacă am fost cuminți tot anul ?
Și cvartetul, obișnuit să lucreze sincron, sări pe Moș Crăciun. Timp de patru zile au apelat la câteva pastile de viagra și, cu durere în suflet, la un pic de violență. La ele era în suflet, la el durerea era în altă parte.
În săptămânile care au urmat, o mulțime de femei, ceva mai trecute, au trecut degeaba prin pădure. Viorel fusese cooptat ca impresar și acum era violator de unică folosință.


P.S. OOff, Carmen, lipsești așa de mult timp, că-mi vine să te iau în brațe și să te țin strâns. Da' mi-e teamă să nu se lase cu un viol. :)

 =  Noricaaaaaaaaaaa!
Atropa Belladona
[05.Jan.10 16:36]
Era cat pe-aci sa te sar tura asta, nu stiu ce m-a indemnat sa mai trec pe-aici, cred ca intuitia feminina...legata de viol. Apoi, degeaba ma ameninti, parc-ai fi violatorul din textul meu, dai zvon ca...si nici nu treci prin zona!
Halal violator!
Dar com-ul tau mi-a placut enorm!
Sa mai faci din astea!

Si, la multi ani!

io

 =  Atropa
Gârda Petru Ioan
[05.Jan.10 17:09]
Mă tem că Norică se teme să nu fie victimă...

 =  Nelu
Atropa Belladona
[05.Jan.10 17:24]
Mă tem că Norică se teme să nu fie victimă...
(GPI)

te pomenesti, ca da! la asta nu m-am gandit. dar nu-i tarziu. sau, pentru Norica, o fi, deja, prea?!...

 =  Atropa B-crescendo
Nache Mamier Angela
[05.Jan.10 17:27]
A.B. reuseste aici un text în filonul realismului cel mai clasic...daudet,maupassant,caragiale etc...
povestirea se citeste si pe mine nu m-a facut neaparat sa râd caci
e multa omenie sub pana scriitoarei si mult atasament(subînteles) pentru personajele sale demne de compatimit si destul de bine creionate (caricaturi ale junglei umane,dar fara sarcasm ori cinism)
ritmul este sustinut,capteaza interesul lectorului,autoarea mânuieste arta gradatiei si evenimentele au un crescendo demn de remarcat
uneori caricatura e cam prea fortata ,ori "îngrosata" ,dar prin scris aceste nuante se amelioreaza


 =  Atropa B-crescendo
Nache Mamier Angela
[05.Jan.10 17:28]
A.B. reuseste aici un text în filonul realismului cel mai clasic...daudet,maupassant,caragiale etc...
povestirea se citeste si pe mine nu m-a facut neaparat sa râd caci
e multa omenie sub pana scriitoarei si mult atasament(subînteles) pentru personajele sale demne de compatimit si destul de bine creionate (caricaturi ale junglei umane,dar fara sarcasm ori cinism)
ritmul este sustinut,capteaza interesul lectorului,autoarea mânuieste arta gradatiei si evenimentele au un crescendo demn de remarcat
uneori caricatura e cam prea fortata ,ori "îngrosata" ,dar prin scris aceste nuante se amelioreaza


 =  Mi-e teamă...
Dan Norea
[05.Jan.10 22:53]
sau, pentru Norica, o fi, deja, prea?!...
(Carmen)


Carmen, știi, de preacurvie m-am lăsat... sau, mă rog, m-a lăsat ea pe mine. Dar un preaviol pare interesant. Da' am o singură teamă: la cât sunteți de multe (Carmen Chioinea Anghelina Atropa Beladona Mătrăguna Cafe...), să nu ajung arestat pentru viol colectiv.
:))


 =  Doamna Nache Mamier Angela si Danut
Atropa Belladona
[07.Jan.10 08:01]
Doamna Angela, va multumesc mult pentru lectura si comm, ati fost prea generoasa in aprecieri. Sunt si onorata si surprinsa de aparitia Dvs. in pagina mea, n-as fi crezut ca va irositi timpul cu povestioarele mele...

Cu apreciere,
Carmen

Danut,nu, nu stiu de ce anume te-ai lasat si nici de cand...iar in ceea ce priveste teama ta, putem sa te uam incetisor, pe rand!...:)

io
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !