Comentariile membrilor:

 =  obs
lupu ionut catalin
[28.Nov.09 20:53]
constatam cu totii dintotdeauna vremelnicia trupurilor. dar pentru a exprima asta trebuie sa te joci mai mult cu cuvintele, trebuie creata astfel imaginea care sa te faca sa simti ceva fata de text si de subiectul ei. poate chiar expresia lui george calinescu despre femeie exprimandu-si esenta numai cativa ani, sa o imortalizezi

 =  days of our lifes
Dîrzu Andrei-Ovidiu
[29.Nov.09 11:13]
Corectează te rog: "o dată vii și pline pasiune" cu "odată vii și pline de pasiune". Cât despre tinerețea scursă și vârsta înaintată ireversibilă, pot spune că spiritul cultivat armonios rămâne tânăr și la cincizeci de ani. Impresia că un o femeie nu mai este atractivă doar din prisma trupului este total eronată în opinia mea. A nu se confunda cu sex-appeal-ul.
Alunelu'


 =  Andrei, rugăminte, din nou
Eugenia Reiter
[29.Nov.09 11:15]
Andrei, te rog
ți-am mai zis: te limitezi, că tot vrei să le atragi atenția, la "te rog, corectează greșelile" sau le spui TOT ce să corecteze.
nu mai alege din grămada de greșeli una, două, trei.

textul e plin de greșeli
uite un (alt) exemplu: "vrei să fi aceiași femeie"

 =  mda...
Cîrciu Alexandra
[29.Nov.09 11:31]
Ok... am inteles, stiu ca are greseli, desi nu cred ca-i plin de greseli... O sa-l corectez, inca nu am avut timp...

 =  ...
Cîrciu Alexandra
[29.Nov.09 11:51]
Si in legatura cu "Impresia că un o femeie nu mai este atractivă doar din prisma trupului este total eronată în opinia mea", nu tocmai la asta m-am referit. Am încercat doar să sublinez vulgaritatea unor doamne trecute bine de 45 de ani, ce încearcă din răsputeri să arate și să se comporte ca fiicelor lor, mare parte dintre acestea sunt ridicole. Nu știu dacă ai observat dar cu cât înaintează în vârstă cu atât încearcă să epateze. Femeia e frumoasă așa cum e ea, simplă, pură, chiar și ridurile ce încep încet, încet să apară au frumusețea lor. Dar ele nu acceptă că nu mai arată ca la 20 de ani și recurg la măști... Trebuie să recunoști că mare parte din femeile peste 45 de ani sunt doar niște măști, nu le poți vedea adevărata față.

Și da, știu că nu mi-am exprimat extrem bine opinia în acest text, dar este doar o încercare.

 =  Un alt punct de vedere
Vali Slavu
[29.Nov.09 12:33]
Pentru că a venit vorba despre greșeli, ar mai fi de corectat:
„cu îi pasă” (cui îi pasă)
„să te admniri” (să te admiri)

Dar altceva mi-a atras atenția. Am citit cu interes textul tău. Interesant portret ai conturat! Te înțeleg. La vârsta ta și eu vedeam așa lucrurile.
În ceea ce mă privește, nu mă regăsesc în acest portret. Sunt soție, sunt mamă, dar asta nu mă împiedică să fiu femeie. Ruină, riduri, piersici mucegăite, vinișoare indigo… vai! Oglinda mea chiar te contrazice. Pot purta fuste scurte și decolteuri adânci, fără teama de a fi penibilă. Nu recurg la măști, nici cosmetice, nici de alt fel, pentru că nu e nevoie. Și sunt mândră atunci când ies cu fiica mea pe stradă și lumea crede că suntem surori.

Cu prietenie,
Vali

 =  multumesc
Cîrciu Alexandra
[29.Nov.09 13:10]
Va multumesc ca mi-ati citit textul, ma bucur ca v-a placut ideea mea. :)
Dar dupa acum am mai spus textul se refera la o anumita categorie. Am vazut de atatea ori pe strada "doamne" extrem de machiate (parca se duceau la carnaval), imbracate in fuste mult prea scurte care aratau doar celulita... Eu incerc doar sa spun ca femeia e frumoasa fiind simpla, fiind ea insasi!

 =  trec si eu pe la tine...
Lesenciuc Teodor
[29.Nov.09 21:10]
dincolo de greseli, care nu ma intereseaza, remarc faptul ca ai incercat sa te joci cu cuvintele (chiar daca uneori nu au fost cele mai bune alegeri, macar ai fost originala) si te-ai simtit bine asternandu-ti cuvintele pe hartie, asta e important.
cat despre subiect, am intalnit si eu doamne teribil de ridicole, stridente, trecute. dar nu cred ca tine de varsta, si cele mai tinere pot fi la fel in lipsa bunului simt.
e vital sa iti notezi trairile si impresiile, sa ai opinii puternice despre oricine si orice, sa vezi lucruri care altora le scapa - asta te face o persoana puternica, independenta, cu chef si forta de viata.
cu drag, pe bune,
L.T.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !