Comentariile membrilor:

 =  3
hose pablo
[04.Jul.09 14:59]
1 eu am incercat sa gasesc ceva pe net care sa-mi sugereze ce ar insemna slam
si nu mi-a reusit

2 eu nu inteleg daca cetateni ai RM pot sa aplice, probabil nu, deoarece e legat de europa and stuff.

3 formularul se printeaza si se expediaza prin posta, sau e ok si prin email, si unde? pe adresa de pe formular?

 =  asteptraspuns.cu respect,virgil
andronache virgil-nicolae
[06.Jul.09 11:32]
o intrebare dle herinean.cum si pe ce adresa trimitem cele doua poezii pentru slamul de la berlin?va multumesc.

 =  IMPORTANT!!!!! azi e 6. iulie!!! mai sunt 3 zile!!!
Anni- Lorei Mainka
[06.Jul.09 14:37]
Stimate dl Herinean

prea bine nu s-a inteles
precum vedeti

ar fi bine
daca ati pune citeva explicatii la reco!!!

merci

 =  raspunsuri. scuze pentru intarziere.
Radu Herinean
[07.Jul.09 15:12]
Oameni buni, in documentul atasat sunt toate informatiile necesare.
Inteleg ca e in limba engleza si e intr-adevar mai dificil de inteles pentru un nevorbitor, insa acolo discutiile se vor purta in engleza si trebuie sa aveti asta in vedere atunci cand va inscrieti.

Pe pagina 8 din fisierul cu informatii de inscriere, pe care il gasiti link-at in text, exista de 2 ori mentionata adresa email a lui Helene, persoana care se ocupa de inscrieri si catre care trebuie trimise formularele. ATENTIE: nu trimiteti doar cele 2 poezii cerute, trimiteti toate formularele necesare asa cum se specifica in documentul pe care l-am atasat pe site.

Informatii despre ce inseamna poetry slam sunt pe wikipedia, cu multe linkuri suplimentare: aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Poetry_slam . Mai gasiti si pe youtube exemple misto despre slam poetry: http://www.youtube.com/results?search_query=slam+poetry&search_type=&aq=f

Hose, daca ai vazut despre ce e vorba si te intereseaza sa participi, eu fac tot ce pot ca sa te ajut. Completeaza formularul cu atentie si cand il trimiti catre Helene pune si adresa de contact de la agonia in CC la email. Eu voi lua legatura apoi cu organizatorul si ii voi explica situatia, pentru a vedea daca accepta direct inscrierea sau exista vreo alta portita in cazul in care evenimentul se adreseaza doar tarilor membre UE.

Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa scrieti chiar direct catre adresa de email din formular, catre Helene.

Succes tuturor si daca exista un interes pentru astfel de evenimente am putea sa avem in vedere reluarea intalnirilor agonia sub acest format, format pe care l-am promovat acum multi ani in Club A si Casa Eliad.
Daca sunt printre voi destui interesanti de acest gen de performing-art dati-mi un semn pe email si facem un comitet de initiativa care se poate ocupa de organizare, iar eu ma voi ocupa de toate aranjamentele pentru necesitatile tehnice: locatie, sonorizare, etc...

 =  :)
bucur alexandra-emilia
[15.Oct.09 08:58]
in cazul in care vreti sa organizati evenimente gen poetry slam in Bucuresti as participa cu placere ( desigur, in limita timpului disponibil ). evenimentul de la Berlin mi-a starnit pofta de performance :)

sa ne auzim cu bine!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !