Comentariile membrilor:

 =  Povestiri de vacanță
George Pașa
[25.Jun.09 14:51]
Am zâmbit citind și aceste noi istorii de la cârciuma lui Bicuță. Mi-au plăcut toate relatările personajelor, dar, în special: replicile pe care i le dă lui Săndel nepotul său cel mic; povestirea Poetului, care uită să-i mai aducă nepoatei plantele pentru ierbar (aici mă refer, în primul rând, la pățania cu frunzele de canabis); povestirea Profesorului.

 =  lipotimie
Ionut Caragea
[25.Jun.09 18:42]
mare problema cu divorturile astea, te apuca lesinul nu alta. ma intreb daca dzeu nu ia si el spaga ca sa iasa totul asa cum vrem. povestirile sunt amuzante si se parcurg cu usurinta. o sa mai citesc.

 =  morala: dacă n-ai un nepot ... cumpără-ți!
Adrian Firica
[25.Jun.09 19:52]
Liviu,
e plin de învățăminte textul ăsta.
măcar ultima parte, aia cu ierbarul Poetului, trebuie să ajungă în mapa Președintelui Băsescu, ca să vadă și el cât de importantă este studierea botanicii în școală.
nu e așa de simplă povestea cu vegetația spontanee, zău așa!

și pățania Profesorului e plină de miez, pentru că face trimitere directă la recomandările cunoscătorilor într-ale vinului: vinul e ca un medicament, dacă se bea la temperatura camerei.
dacă-l bei rece, poți să suferi unele consecințe neplăcute

 =  răspunsuri
Liviu Nanu
[26.Jun.09 00:27]
George, Ionuț, Adrian - onorat de trecere și semn. Poate ar fi trebuit să dezvolt mai mult cele trei întîmplări. Pînă va apărea pe hîrtie, mai am timp să refac.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !