Comentariile membrilor:

 =  Florr
Roxana Niculae
[16.Aug.05 09:06]
fLORR,mii de scuze ca vin un pic sa comentez.Am intrat pe pagina ta si am vazut ca ai la offtopic comentarii de ieri,ganduri pt.Lory.Nu stiu daca ai observat, dar acele comentarii au stat destul de mult pe prima pagina, am simtit eu ca nu s-a vrut incadrarea imediata la offtopic, ceea ce e bine, ma gandesc.Si mai spun ca e ok cu offtopicurile,ai vazut multe mesaje sunt scrise din dorinta de a "intepa" autorul, fara a aduce nimic constructiv, uneori simt ca, oricata rabdare as avea, nu mi-as dori sa citesc un mesaj al cuiva care nu gandeste ca poate jigni printr-un asemenea comentariu.
Nu stiu, poate te-ai referit la altceva, dar daca vorbesti despre comm-urile de ieri, eu stiu sigur ca ele au fost citite de cine trebuia, cum ziceam, au stat pe pagina pp.destul de multisor.
Nu te supara pe mine, vad ca este adresat editorilor...am indraznit si eu :)
Cu drag

 =  Cam așa se scrie și istoria...- Pentru cine are "ochi" să "audă"...
Dumitriu Florin Constantin
[16.Aug.05 10:50]
Nu este prima data cînd primesc așa ceva. Nu cred că jigneam pe cineva în comm-urile mele si daca lucrurile se spun cîteodată mai dur și mai sincer nu cred că este necesară ascunderea unor idei ce pot avea un ecou de opinie.
Nu sint un bard, nu sînt un geniu al poeziei dar sînt un om sincer și sufletist. Am scris din dragoste și din pasiune. Nu am vrut să fac valuri dar am scris uneori nuanțat și prost tocmai pentru a induce o reacție, o trăire, un sentiment din partea interlocutorului. Chiar și faptul că nu am primit un răspuns, pentru a-și justifica într-un fel acțiunile, din partea editorului care a vrut ca un text să fie cenzurat, consider că este o crasă lipsă de respect cu privire la mine. Și nu numai la mine. Au fost și alții care au "deranjat"...și erau buni, mult mai buni ca mine. Dacă postam pe un site manelist, sexist sau de orice altă natură primeam un răspuns. De multe ori am scris la siteuri grele și importante din punct de vedere accesări ca "Microsoft", "Interpol", sau "BBC", etc. De fiecare dată au răspuns cu promptitudine. Aici se dă dovadă că ne aflăm pe "plantație" și "groful" nu-și explică acțiunile! Mai avem de schimbat multe generații pentru a ajunge la nivelul civilizației mult dorite insă, de la un site care se dorește cultural am mai multe pretenții în a ne învăța cum trebuie să ne civilizăm! Cenzurați-mă "dragi tovarăși și pretini". Nu veți face altceva decît să atingeți nivelul "societății multilateral dezvoltate și înaintate spre comunism"! "Ura! Ura! Ura!" (aplauze puternice din culise). Acum i se dă cuvîntul tovarășului "manea mănescu" care ne explică cum ar trebui să trăim. "Dragi tovarăși! trebuie să dăm de pămînt cu elementele uzurpatoare ale societăți pe care ne amenință societatea. În acest sens am ales calea executării și înfierării tuturor indivizilor care ne subminează controlul și autoritatea. În acest sens am instituit controlul politic mult mai atent in cadrul reuniunilor de partid pentru ca statul nostru sa atingă nivelul "cerut" și apreciat ca benefic pentru curățenia și liniștea consiliului politic executiv!" " Ura! Ura! Ura! (aplauze puternice, sala se ridică in picioare și scandează) " Editorul și poporul pacea lumii viitorul!" O să ajungem rău...foarte rău... Se simte asta peste tot, chiar în întreaga societate se observă asta dragă editorule cu ochelari de cal! Păcat că la istorie gunoiul se aruncă sub preș... Miroase. Mulți au fugit de acest miros. În societate au emigrat! Emigrează și de aici oameni mult mai buni ca mine fără să dați dovadă de nici o remușcare. În final numai voi veți fi cei care vor pierde. Grele pierderi au fost pentru un degetar de mîndrie prostească! Continuați cu aceeași politică "dragi tovarăși și pretini!"

 =  comentarii de chat
Paul Bogdan
[16.Aug.05 11:09]
1.

OffTOPIC
= Prietenă dragă!

Ei au fost cei penibili!Eu te-am apreciat întotdeauna! Acest site nu este numai pentru ei! Eu nu sunt un om de litere! În schimb cred că sunt un om de suflet și te-am citit întotdeauna! Mărturisesc că nu te-am susținut mereu și de multe ori cînd am făcut-o am mai primit și "palme după ceafă", însă, eu unul nu am renunțat niciodată să cred în tine! Nici acum! Mie unul îmi lipsești așa cum ai fost tu, cum îmi lipsesc mulți alții care s-au retras! Drag FLORR!
Dumitriu Florin Constantin [15.Aug.05 22:45]

2.
OffTOPIC
= Dă Doamne! :)

Personal și cred că nu numai eu gîndesc asta, mi-aș dori întoarcerea "miresei de la groapă" și mă rog la Dumnezeu pentru asta! Poate și Radu ar avea "forța" lui aici pentru a se întîmpla o minune!!:)
Dumitriu Florin Constantin [15.Aug.05 22:45]

3.

OffTOPIC
= La noi e binișor

Mă duc la svc. La noi e 6 dimineața ...Văd că nu ai somn! La noi e binișor!Drag FLORR!
Dumitriu Florin Constantin [15.Aug.05 22:48]


Domnule Florin, ați vrut un răspuns promt, iată că îl aveți.

Comentariile de mai sus sunt cele trei comentarii mari și late pe care le aveți la OffTOPIC. Se află în acest stadiu deoarece nu au nimic în comun cu textul sub care au fost trimise și sunt schimburi amicale de cuvinte.
Vă rog să citiți cu atenție regulamentul de funcționare al site-ului, al acestui "forum de cultură", cum spuneți dumneavoastră, care nu agreează discuțiile amicale decât pe chat sau, la alegrerea dumneavoastră, în afara sa pe softuri de comunicare.
Consider că vă grăbiți cu acuzele.
În concluzie:
Când comentați un text... comentați textul și nu intrați în discuții amicale cu autorii, pentru asta aveți mail, chat și messenger.
Mulțumesc pentru înțelegere!

 =  Domnule Bog(dad)!
Dumitriu Florin Constantin
[16.Aug.05 11:35]
Dacă aplicați o regulă vă rog să o faceți fără excepții! Am sentimentul că aveți ceva cu mine sau cu o altă persoană dacă sînteți atît de intransigent doar în unele cazuri iar altele sînt permise! Sînt convins că știți la ce mă refer! Nu-mi doresc să dați și în alți colegi dacă asta se poate înțelege de aici insă ceea ce ați considerat că ar fi chat la mine erau răspunsuri date unor interlocutori de-ai mei.
Nu înțeleg de ce faceți așa de mare diferență între un chat și un forum în care mulți agoniști comentează aiurea doar din simpla plăcere de persifla de a-și bate joc, de a da sensuri atît de abstracte unor texte incît nici Dumnezeu nu găsea sensuri... Eu vă ințeleg că nu v-a plăcut Lory prin modul in care compunea! Insă nu am văzut atîta zel in a acorda offtopic persoanelor care o jigneau ca pe cel mai abject "chat"! Lor le-ați permis. Altora nu! Asta cum se numește domnule Paul Bogdan? Iar cu textul meu de la "personale-gînduri" ce ați avut cînd l-ați catalogat ca pagină de autor? Soția mea a postat o poezie odată pe care ați plimbat-o peste tot, prin atelier, prin pagina de autor, pe la "texte necorectate" trei zile...Tot chat era? Poveștile vînătorești au apus de mult domnule Bogdan!Cu sinceritate FLORR!

 =  capra vecinului ?
Radu Herinean
[16.Aug.05 11:55]
deci pana la urma care e problema?
vrei doar sa moara si capra vecinului?

 =  ...
Paul Bogdan
[16.Aug.05 12:11]
Domnule, eu n-am nimic cu Lory, dimpotrivă, o simpatizez și chiar simt un fel de compătimire deoarece a căzut victimă, ca un copil bleg, în capcana discuțiilor pe messenger.
Nu cred că cei care au atins-o pe Lory au rămas cumva neatinși la rândul lor de către editori.
Acest text se află în pagina de autor deoarece este un text personal care, sunt convins, că ar fi umplut pagina de comentarii cu altceva decât comentarii pe texte literare. Nu este vorba de cenzură ci de protecția cititorilor.
Nu avem de unde să știm că soția dumneavoastră postează pe site... nu știu de unde v-a intrat în cap că avem ceva personal cu dumneata! Probabil a fost o poezie slabă... nu știu. Dacă îmi dați un link la acel text vă voi spune părerea mea despre el.
În ceea ce privește activitatea editorială asupra comentariilor offtopic trebuie să vă spun că editorii nu sunt niște furnicuțe cu voință comună. Fiecare acționează independent. Uneori editorii nu au timp să urmărească textele și comentariile celor cu nivel peste 0 și chiar dacă au timp nu o fac deoarece activitatea editorială nu este una cu caracter polițienesc. Se presupune că odată cu nivelul 50, autorului i se poate acorda încrederea și nu mai este "urmărit".

 =  Domnului Radu Herinean, cu respect!
Dumitriu Florin Constantin
[16.Aug.05 12:21]
Eu aș dori să mi se spună cu ce v-a deranjat "capra mea". De obicei regulile sînt făcute pentru a fi încălcate. Dar asta pînă la un anumit punct bilateral acceptat. Nu cred că atinsesem acel punct. Nici nu intenționam așa ceva! Nu am nimic nici cu vecinul și nici cu vreun editor! Nu ne cunoaștem decît prin compozițiile postate și nu avem de împărțit nici o avere de aici! În speranța ca siteul să fie mai aproape de oameni comentariile și "chatul" uneori se confundă iar siteul dumneavoastră se revitalizează... Asta se întîmplă tot pentru noi domnule Radu. Textul meu era corect încadrat la personale-gînduri și totuși se află în pagina de autor! Pentru "chat"? Nicidecum! Ci pentru că a deranjat pe cineva! Nu știu cine! Nu înțeleg de ce nu se vrea o societate mai puțin ermetică în care să ne dezvoltăm spiritul într-un mod constructiv! Eu am sosit pe acest site cu inima deschisă. Siteul poate nu era pregătit pentru asta... Dar pînă la urmă cine face valoarea unui site? Poate noi, cînd încercăm să atragem oamenii, să-i învățăm de bine,
să le asigurăm o brumă de cultură și civilizație. Nu cu parul domnule Radu, ci cu o vorbă bună spusă din suflet, cu o explicație pe care i-o voi da de fiecare dată pînă cînd o va înțelege și o va asimila pentru viitor. Nu cu datul peste mînă și dansul pe cărbuni încinși. Eu unul nu mă consider un animal domnule Radu iar spiritul meu uneori vulcanic tinde să vă roage să nu mai fiți atît de părtinitor cînd miza este atît de mică! Cu mult drag FLORR!

 =  explicatie, ultima.
Radu Herinean
[16.Aug.05 19:25]
pe scurt:
cu ce a deranjat "capra" ta? ti-a dat paul exemplele FOARTE clare si concise. mai e nevoie de alta dovada ?
cat priveste caprele vecinilor, in masura in care editorii descopera situatii similare te asigur ca le rezolva, si, la fel de sigur e ca daca situatiile de acest gen devin repetitive respectivii risca sa isi piarda si nivelul de acces. tu probabil ai 0 dar daca ai fi avut 50 ai fi descoperit la urmatorul text non-literar ca te-ai fi intors la 0, mai ales daca ai si mai multe comentarii off-topic.
editorii au un timp limitat si fac totul VOLUNTAR, e a mia oara cand repet chestia asta, si eu la fel, asa ca nu ai NICI UN DREPT sa ai pretentii. totusi, te asigur ca suntem foarte deschisi la sugestii si la propuneri, insa nu vor fi tolerate texte deplasate cum e cel de fata (si atitudini similare).

 =  Florine,
Valeriu Cercel
[16.Aug.05 19:51]
Sper sa nu fiu "off topic" pentru ca si eu am fost cenzurat. Pentru asta, ai merita cel putin o stea!
Tot binele si nu te nelinisti. Valeriu

 =  Quod Erat Demonstandum. ...
Dumitriu Florin Constantin
[17.Aug.05 21:53]
Fără cuvinte...Exact ceea ce am vrut să demonstrez in lagatura cu "chatul" Drag de voi FLORR! Ma bucur ca tocmai lupii moraliști s-au jucat in plasa mea! He! He! Hai ca sînteți simpatici! Să ne trăiți! Drag FLORR!




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !