Comentariile membrilor:

 =  La Multi Ani!
Costin Tănăsescu
[06.Aug.05 11:19]
Cu multa caldura va urez sa fiti fericit si sanatos!

 =  La mulți ani!
Alina Manole
[06.Aug.05 12:50]
La mulți ani, Șerban! Tot ce îți dorești tu, multă inspirație poetică!

 =  Cine-i nascut in august... :)
Ion Diviza
[06.Aug.05 20:34]
Frumoase fulguiri (decembrine si ni numai) in aceasta insemnata zi pentru Serban - sa ne fie sanatos
La anul si la multi ani!
Felicitari omagiatului.
Multumiri celor care nu-si uita confratii nici in zilele de grea canicula, invaluindu-i in umbra razelor racoritoare.:)

 =  de ziua ta
Ion Diviza
[06.Aug.05 15:01]
Canicula, week-end, cititori putini pe agonia.ro, dar sarbatoarea ramane sarbatoare; colegii nostri i-au pregatit omagiatului Serban Georgescu o frumoasa surpriza - versuri scrise cu toata caldura inimii, cu dorinta de a-i prilejui o bucurie celui care este mereu alaturi de noi cu gandul si cuvantul... Aprind o steluta - sa se vada de departe ce sarbatoare e aici...

+ steluta
Ion Diviza
[06.Aug.05 15:02]
...

 =  La multi si intensi ani !
Alina Livia Lazăr
[06.Aug.05 15:08]
Serban,

Dupa ce am raspuns comentariilor tale (uf, ajung greu langa Internet) am aflat, datorita Mariei, ca e ziua ta :) Ma bucur ca totusi am aflat si sper sa iti fie frumoasa si calda. Si racoroasa, de trebuie :) Te imbratisez virtual si poetic si ... scriu acum ceva, un simplu CEVA, in dar! Nu va fi spectaculos pentru ca il scriu direct intr-o sala de net, dar... sper sa iti placa:) Il gasesti in pagina mea ! :)

La multi ani !

prietenesc,
Livia


 =  Sa "curga" anii in multe luni de august.
Vali Nițu
[06.Aug.05 21:20]
La multi ani! Multa inspiratie si, sanatate.
Cu consideratie,
Vali Nitu

 =  La mulți și fericiți ani!
Lucia Firefly Popescu
[07.Aug.05 14:03]
Că degeaba sunt mulți, nu-i așa, dacă sunt triști...
Sănătate multă îți doresc și eu! Și cu ea alături, zâmbet!
(Citind mai sus, da, se vede cum canicula ne-a atins... dar nu-i nimic, trece, și ne revenim noi.. )
La Mulți Ani!

 =  re:
serban georgescu
[07.Aug.05 17:12]
Maria, multumesc pentru gestul tau. Ca de obicei, analiza foarte buna, citatele alese cu mare grija (trebuie sa-ti fi luat o multime de timp). Pentru mine unul a fost foarte usor de citit. Sper ca asa sa fi fost si pentru ceilalti (!).

Multumesc tuturor pentru urari desi, sincer sa fiu, nu mi se pare locul cel mai potrivit.

Cu riscul de fi considerat ciufut, vreau sa repet convingerea mea ca acest site poate fi folosit cu mult mai eficient decat pentru felicitari de zi aniversare, sau pentru a marca diverse alte evenimente. Este vorba despre posibilitatea absolut extraordinara pe care o avem aici de a ne exprima liber, necenzurat, sentimentele si trairile interioare, (cele pe care nu le putem impartasi in viata reala fara a fi considerati nebuni) si a ne chinui sa le dam acestora o forma artistica, o forma accesibila pentru ceilalti. De a descoperi si redescoperi Poezia adica. Poezia interioara, care zace in om neexplorata. Din neglijenta, din teama, din pricina diverselor ambitii provocate de lumea in care traim, din pricina extraordinarului labirint de cauze si efecte prin care suntem nevoiti sa trecem prin aceasta viata.

Cioran spunea ca dupa ce am trecut de varsta de 30 de ani, interesul nostru pentru evenimente ar trebui sa fie nul. (Tot ceea ce se intampla acum s-a mai intamplat si se va mai intampla. Nu e nimic nou sub soare.)

Cred ca dupa 30 de ani nu evenimentele trebuie sa ne intereseze ci SEMNIFICATIA evenimentelor.

Multumesc inca o data Maria, si tuturor celor care si-au lasat aici in mod sincer gandurile.

asta incerc si eu: sa fiu sincer, cu toate riscurile pe care aceasta nebunie le implica

 =  Serban, scopul scuza mijloacele
Codrina Verdes
[07.Aug.05 22:04]
Poate ca sunt multi cei care percep aceasta rubrica a Mariei, ce incearca sa adune intr-un singur spatiu mai multi autori ai acestui site, doar ca pe o rubrica de daruri. Ei bine, nu este deloc asa. Si o spun cu convingerea celui care participa la aceasta rubrica. E doar un pretext Serban, aceasta rubrica, pentru a face cunoscuti unii autori. Pentru a-i aduce in atentie. Pentru a ne cunoaste intre noi, spiritual, fireste. Pentru a fi mai putin ignoranti. Pentru a incerca sa patrundem mai adanc in esenta cuvintelor. Si te asigur ca isi atinge scopul cu prisosinta.

Poate ca nu stii, dar ni se intampla, ca uneori, sa ne desprindem foarte greu de cuvintele celui pentru care pregatim astfel de daruri, si le purtam multa vreme in gand, pe retina, de parca n-am mai fi noi insine. Si e placut, chiar daca ne priveaza de unele momente de creatie. E o renuntare asumata. N-am stiut asta, pana nu am fost contactata de Maria la primul portret. Fara prea multa poliloghie, am incercat sa fiu cat mai persuasiva, in semnificatia evenimentului, care e alta decat ai perceput-o. Crede-ma.

Apropo, “tu, ce ai devenit”?
La multi ani!

 =  ...
serban georgescu
[19.Aug.05 22:20]
Codrina, multumesc mult pentru cuvintele tale foarte frumoase. Dumnezeu sa ne ajute. Avem aceeasi tinta, numai caile sunt diferite.

 =  scuze
serban georgescu
[18.May.15 19:36]
recitesc acum după 10 ani textul și comentariile și îmi cer scuze pentru atitudinea de ”cal nărăvaș” pe care am afișat-o atunci aici...

mi se părea atunci că dau dovadă de un fel de imparțialitate dacă, chiar și atunci când e vorba de ziua mea, iau distanță de acele manifestări exuberante prilejuite nu de talentul literar al cuiva ci pur și simplu de ziua lui de naștere... mi se părea la acea vreme că sunt prea multe materiale din acestea sărbătorești, cu flori și felicitări multe, cu mii de steluțe acordate pentru meritul (?) de a te fi născut și nu pentru meritul literar...

acum îmi pare rău și îmi cer scuze Mariei pentru atitudinea mea de atunci...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !